⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Anlık form durumuna göre bence;

--------------------Muslera------------------------
--Kaan----Nelsson--------Sanchez--------Köhn--
------------Torreira--------Berkan------------------
--Barış------------Mertens-----------------Kerem--
---------------------İcardi---------------------------

Bence 11 bu şekilde olmalı. Kerem Demirbay Rize maçından beri attığı gollere rağmen diyorum düşüşte. Torreira çok fazla tek kalmaya başladı. Abdulkerim de bence şu an üç stoperde sağlıklı ise en çok hata yapan isim konumunda ve Sanchez'in yokluğunda baskıdan çıkma ve topu hızlı kazanma konusunda zorlanıyoruz.

Barış sağ bekte %50 verimle oynuyor. Defansif açıdan hızlı kanatları çok kaçırıyoruz bu şekilde. Kaan'da çok süper değil ama önünde Barış olunca Barış'ın öndeki baskısı ile oyunu sağda daha aktif hücum kısmında tutabiliyoruz. Köhn ise önünde oynayan Zaha olunca en savruk maçını oynadı ve hücüma da çıkamadı. Bence Zaha hem forveti hem de arkasındaki beki çok bozuyor ve takımla uyumu sıfır. Kerem de Beşiktaş maçından beri hayalet gibi ama Ramazan ayı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Geçen senede benzer dönemde düşüş yaşayıp ligin 5-6 haftası çıkışa geçmişti diye hatırlıyorum.

Yukarıdaki kadro ile çıkarsak bence hızlı baskı ile çabuk hücum edebiliriz diye düşünüyorum.

Ziyech ve Zaha'da sonradan girip katkı verebilir diye düşünüyorum. Alanya 4 maçtır kazanıyor. Son maçlarda çok formdalar ve bence Kasımpaşa ile birlikte kalan 9 haftada en zor maçımız demiştim gördüğümde fikstürde. Bu maçı bir şekilde almalıyız. Yarım sıfır dahi olsa kazanmak zorundayız. Kazanırsak sonrasında bir tek Adana Demirspor deplasmanı sıkıntılı olabilir atmosferi nedeni ile.

Maç maç gidip 7 maçı da almalıyız.
-nacizane, zaha kismi haric - genel anlam da degerli noktalara detaylica deginmissin sevgili alpay -kalemine saglik.

zaha konusunda ,kendi basliginda hep beraber detaya inebiliriz eksi arti vs. yine de yeri gelmisken nacizane gorusumu yazmak isterim ; zaha nin hatay macinda kohn'e kimi kontralar da yardima gelmesini takdir etmistim. hatta bir iki ani_kontra da kohn ileride kaldiginda zaha ondan once geriye yetisip rakibi bozmus veya farkli alternatife zorlamisti.... tribunden de bayagi alkis almisti bu sekanslarda....
halbuki bunu/boslugu, on forvet kanat degil , -bindirme icin kanat cizgi one giden kohn'un acigini -> DMler cok one gereksizce giden demirbay basta olmak uzere yapmali idi. gerekirse istasyon seklinde donusumlu.

ofansif olarak sifir egoist buldum .hatay macinda zaha'nin fazla yardimlasmali oynamasi ~ kimi zaman keske pas vermeseydim vursaydim vs vb atagin istedigi gibi bitmemesi dolayli kendi kendini yedi bitirdigi kendi vucut ve yuz mimiklerinden de kolayca anlasiliyordu.

kapanan rakibe karsi, solda kohn ile dar alan verkac bindirmeleri isik verdi. markajdan kurtulma,yaniltma adina mertensle de kimi zaman degisimli oynadilar ozellikle ilk yari. keza bu anlarda ilk yari mertens bir kac sut cekti, bunlar dan bir kacinin pasini zaha vermisti, kendisi de vurabilirdi. diger yandan, benzer pozisyon da fazla adamla cogalmistik rakip cs cizgisinde, mertens solda zaha ve bir oyuncumuz daha bosken , o, zordaki icardi nin kosu yoluna topu atmasi net sansin kacmasina neden oldu.

acikcasi ,ustteki ozveri vs dolayli - ben macta zaha nin 60larda cikmasini beklemiyordum. bu da ayri bir baslik konusu(mac analizi).

nacizane ilk 11 beklentim -bir oyuncu haric yazmis oldugun gibi .

okudugunuz icin tesekkurler...
saygi ve selamlar.

Fb maçına kadar en zor maç bu formdalar üstelik yine aradan sonra oynayacaz ki dün gördük ara verilmesi bize yaramıyor ritm bozuluyor karşımızdakinin pislikleri olmasa beraberlik de fena olmaz derdim ama görüyoruz yapılanları yerdeki adama tekme atıldı osayi boks bats döner tekme attı ceza verilmedi bunu böyle halleden maçlarda neler yapar o yüzden puan kaybı yapıp da fırsat verilmemeli haramzadelere
Ritim bozuluyor da hangi ritim Paşa maçı zaten kötüydü. Sakatlar vardı. Ara iyi oldu bizim için. Zaten aradan önce de iyi değildik. En azından eksikler takıma döndüç

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanyaspor oldukça formda ve iyi bir takım çok zor bir maç olacak. Kalan maçlar içerisindeki en kritik maçlardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
bu maçı rüyamda gördüm bu sabah lan.

25. dkda maç 0-4 oluyordu, ilk yarı 0-6 bitiyordu.

devre arası oldu, ikinci yarıya çıkılacak, hakem geldi ilk yarıda verdiği 6 golün 4'ünü ofsyat nedeniyle iptal etti :d

sonra yine bogdan stancunun 2 golüyle maçı 0-4 kazandık :ddd

bu maçı rüyamda gördüm bu sabah lan.

25. dkda maç 0-4 oluyordu, ilk yarı 0-6 bitiyordu.

devre arası oldu, ikinci yarıya çıkılacak, hakem geldi ilk yarıda verdiği 6 golün 4'ünü ofsyat nedeniyle iptal etti :d

sonra yine bogdan stancunun 2 golüyle maçı 0-4 kazandık :ddd
hayra alamet değil gibi..

Ligdeki önümüz olan 2 maç aşırı kritik

hazırlık maçı ayarlasaydık.1 aydır top oynamadığımız için maç ritmimizi kaybettik.bizim için sıkıntı

8 günümüz var. en iyi sekilde hazirlanmamiz lazim.

Güldük eğlendik şimdi ciddiyet

Lütfen ciddiyet içinde hazırlanalım. Artık her maç bir final

çok önemli maç en az bayern maçları kadar konstantre olalum lütfeen, çoooooooook önemli maaaaaç

Geri
Üst Alt