Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.135
- 39.443
- 3.993
Dikkat eden varmi idman fotoğraflarında turist Ömere hiç yer verilmiyor bütün oyuncular oluyor ama turist yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O kimDikkat eden varmi idman fotoğraflarında turist Ömere hiç yer verilmiyor bütün oyuncular oluyor ama turist yok![]()
Karkas et yığını aurier
Sen böyle dediysen ilk yarıdan 2 gol garantiledi şimdiden hayırlı olsunİcardinin bolca kendine küfür ettireceği maçtır
İmkanı yok güvenmiyorum arkadaşaSen böyle dediysen ilk yarıdan 2 gol garantiledi şimdiden hayırlı olsun
Alanya gol yerse maçı kazanirizben paşa maçına öyle bakıyordum açıkçası
alanya seri yakalayınca bu maçta gözümde biraz aynı seviyeye geldi - 5incilik ihtimali vs enteresan durumlar var.
bulduğumuzu atarsak rahat geçecektir ama
Merhaba sayın üründül.Alanya gol yerse maçı kazaniriz
@Onur ÜründülMerhaba sayın üründül.
İmkanı yok güvenmiyorum arkadaşa
Paşa maçında umutlarının yüksek olduğu bir maçtı.Suyun öte tarafının bizden banko puan kaybı beklediği 3.mac bu ilki seyircili ankaragucuydu sonraki maç satın aldıkları 8jk maçı ve en son bu Alanya maçı, takım ve hoca nasıl motive bilmiyorum ama bu maç şampiyonluk maçı bence
Isimize gelir açık furtbollari. 2 kerem de gününde olması lzm o zaman fark gelirharbi çetin maç olacak yav - adamların ciddi 5incilik şansı var.
tabii TK finali TS- bjk olursa anlamı oluyor