⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Bu maç torrera Berkan oynamalı orta sahada bu arada Kerem uyarılmali basit oynaması konusunda aurier sağlam ise sağ bek aurier sağ açık baris Alper oynamalı inşallah kim oynarsa oynasın yenip geliriz

Tam kadroyuz. Sampiyonluk maci.

Son haftalar oyun önemsiz sampiyon olup önümüzdeki sezona bakalim

Mertens alanyaya 5 gol atmiş 3 asist yapmıs reis seviyor bunlara koymayı yine koyacaktır icardi zaten modu actı tıklatıyor Allah'ın izniyle alırız maçı

Abdülkerim'i son maçlarda iyi görmedim ben olsam Nelson-Davinson çıkarım

Söylenecek hiç bir şey yok, yapılacak ise tek şey var. Bize yakışanı yapacağız, oyuncularımız işin bilincinde. Alanya vasat takım.

Keske iç sahada olsaydı bu maç, fener maçından sonra oyuncular ister istemez gerilmistir

Her zamanki gibi puan kaybı lüksümüz olmayan bir maç daha ve sanırım sezon sonuna kadar böyle olacak gibi duruyor. Tüm maçlarımızı kazanmalıyız cidden başka yolu yok bu işin. Bu mücadeleyi buraya kadar getirmişken tüm maçlarımızı maksimum performansında üzerinde oynamalıyız artık. Hatay ve Kasımpaşa maçından çok daha iyi bir futbol görmeliyiz maçın hiçbir anından zayıf futbol olmamalı bu maçta. Hem takıma hemde Okan hocaya sonuna kadar güveniyorum kazanacağız hayırlısıyla.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
Icardi

+ Ndombele, Demirbay, Ziyech, Tete, Zaha

Muslera
Kaan(Aurier) - Sanchez - Nelsson - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Bu maçtan sonra
Pendik
Adana(d)
Sivas
Karagümrük(d)

kalıyo şikecilerle olan maça kadar. Bu maçı kazanırsak bariz avantajlıyız fikstürde

Geri
Üst Alt