Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.752
- 40.501
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kaan derim o durumda - ortada daha iy top kullanabilite daha önemli bence (yedeklere bakmadım gerçi daha)Skoru elde edersek Kerem Demirbay yerine Berkan girmeli hemen
Kaan yedeklerdeben kaan derim o durumda - ortada daha iy top kullanabilite daha önemli bence (yedeklere bakmadım gerçi daha)
tmm işte skor bulunca tempoyu ayakta top tutup kullanabilen ortasaha belirlemesi hem torreira için daha iyi olur hem genel anlamda acele işlerden kaçarız.Kaan yedeklerde
bu maçın canlısına dokunmadığın sürece farklı kazanacağız.@Emre Zeytinli Cemre'ye bak hedefi Maç izlemek değil ilk önce ''Attılar'' yazmak için heyecanlanıyo bu yav![]()
Adamların evinde uzun 1 süredir yenilmezlik serisi var kanks yavbu maçın canlısına dokunmadığın sürece farklı kazanacağız.
verimli bir data değil türkiyede ya bence - ADS ile sahasında oynadıkları maç berabere bitmişti galiba ama yani futbol olarak elle tutulur takım olmadığı için çok şaşırmamak lazım.Yanlis gormediysem Alanya ic sahada en son 11 kasım da Antebe yenilmis.
tmm bizim olsun , ama canlıdan maçın seyrini değiştirmeyiniz lütfen.Adamların evinde uzun 1 süredir yenilmezlik serisi var kanks yav1-0 olsun bizim olsun bence
![]()