⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Aponun attığı gol nasıl iptal olur. Vardaki hıyar hiç incelemedi bile. Nelsonun olmayan penaltısını irdeledi
Orada var müdahale edemez, orta hakem tam it olduğu için işini şansa bırakmadı PC . Eli hafif temas etse var müdahale yok diyemiyor. Bile isteye daha top havadayken düdük çaldı itogluit

Ne izliyoruz biz yav? İki Kerem yüzünden 9,5 kişi oynuyoruz. Biri hiç yok diğeri de yarım adam gibi. Çıkar bunları Kaan’ı Ziyech’i falan al. Kötü futbol devam ediyor

Oynanan oyun leş gibi puan kaybı kokuyor.

Kremler in ikisi de çıkmalı oyundan... Bekler çok ileride kalıyor. Torreira da etkisiz. Ne oluyor arkadaş biz konsantrasyonu kaybetmedik de takım niye konsantre değil?

Bu tarz maçlar tam Ziyech’lik. Kapalı defansı tereyağından kıl çeker gibi bir ara pası veya orta ile işi bitirebilir.

Nelsonun son anda 2-3 tane golü engelledi Oğuz Aydın'ı tutamıyoruz sıkıntı büyük

Bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk maalesef uçar gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya iyi oynarız kötü oynarız her şeyi geçtim. Şöyle kritik maçlarda Fb'ye verilen o imtiyazların çeyreği bile verilmiyor ya.

Şu an Fb olsaydı skor 0-1 idi.
oyuncu grubu ve hocada bunları bilerek oynaması lazım her macı şampiyonluk macı gibi oynaması lazım
bizim hakem jokerimiz yok bunu söylemeleri lazım oyunculara

Kerem'in ikisini de oynamaya devam edersek şampiyonluğu kaybederiz.

O kötü oynuyor bu kötü oynuyor diyebilecek bir maç değil
Mertens ve Barış hariç mücadele eden maçı kazanmak isteyen birini göremedim
İşin savunma tarafın da Nelson ve toreirayi sayarız bu şekil oynarsak şansa bir duran top golü hariç gol atma şansımız hiç yok sahada icardi yok

fer denen herif kadar oynayabilecek bir orta sahamız yok mu abi bizim. Topla orta sahayı geçtiğimizi görmedim ben niye abi niye bir kere de hoca anlatsın şunu

İlk yarıyı çöpe attık yine
Karşılığında pozisyon vermedik desem o da yok
Umarım 2. yarı başı bir tane buluruz yoksa panik anları başlarsa bu maç mağlubiyete bile gidebilir

Geri
Üst Alt