⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Önümüzdeki 4 maçıda kazanır, fb ile berabere kalıp, konya maçını kazanarak tur atarız diye düşünüyorum. İki takımda derbiye kadar puan kaybetmez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feneri yeneriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya sıkıntı deplasman fakat oynadığı top abartılıyordu normal gitti maç sadece ilk yarı golü bulmalıydık.

Benim kadar futboldan anlamayan varsa çıksın el kaldırsın
1713207916571.gif

Kanatları aksatanları iyi gördü hoca. Demirbay da çıkar diye düşünmüştüm ama oyun aklını ziyech e verince o da kötü gözükmedi 2. Yarı.

2. Yarı başlangıcında adam gibi pres de gelince oyunun bizde kalacağını anladım ama bay acayip bir iş yaptı ve oyun çözüldü resmen...

gercekci olmak gerekirse bizde kimsenin kosacak gücü yok

kötü antrenman, oyuncular kendine iyi bakmiyor belli ki

bu durumun mutlaka düzelmesi lazim hem bizde hem diger takimlarda

kabul edilemez bu
Barış koşuyor işte yaw. Geri kalanların oyuncu özelliğinde koşmak yok ondan dolayı sıkıntı yaşıyoz

Süper sonuç böyle devam adım adım şampiyonluğa hayırlısıyla. Okan hoca bu maçta Kaan ve Ziyech hamleleriyle maçı harika şekilde değiştirdi çok iyi hamlelerdi. Bundan sonra sağda Ziyech solda Barış seçeneğini daha sık düşünmek lazım çünkü hem Zaha hemde Kerem baya formsuz.

Çok çok önemli galibiyet oldu. Helal olsun

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav geçen seneki gibi oynuyor mu bu adam? Mesela Mertens'in pasında yetişemeyeceğini tahmin etmedin mi? Geçen sene olsa kesin gol demez miydin. Adam bu sene geçen senekinin ÇEYREĞİ kadar oynuyor. Geriye gitmeye devam edecekse elbette biz de eleştiririz.
Adam görevini yapıyor unutma ki bu adam uzun zaman sakat sakat iğnelerle oynadı. Oyuncularda insan formsuzluğu, sakatlığı olur bunu yaşamayan oyuncu yok. Bazen de eleştirmeyip oyuncuna sahip çıkmak gerekir.

Aurier dubois in yarisi değil dubuayi yollamasak iyiymis hem sol hem sağda iş yaparmış.
Kaan Ayhan girdi asist yaptı fark yarattı sağda.

Geri
Üst Alt