⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

çok zor bir maçtan iyi bir skorla ayrılıyoruz

ilk yarı bitince dedim aha puan kaybı geliyor diye ama okan hocanın dokunuşlarıyla galip gelmeyi başardık.

barış seni doğuran anaya kurban

Sonuna kadar haketti kırmızıyı. Geçelim bu işleri

Orada küfür falan etmiş olabilir yalnız. Bir de itiraz ettiği pozisyonda da haksızdı. Abdülkerim'in verilmeyen golü en büyük skandaldı bir de Nelsson'a yapılan harekette verilmeyen kırmızı kart var tabi.

ne bilim abi futbolcu küfürde anında kırmızı olurda ne bileyim O DERECE küfürlük durumda yoktu çok garip geldi bana - ne demiş olabilir yani . hadi atabilir diyelimde İYİ HAKEM...UEFALIK hakem önce sakin ol vs der. germez karşı tarafı bir anda.

ne bilim abi futbolcu küfürde anında kırmızı olurda ne bileyim O DERECE küfürlük durumda yoktu çok garip geldi bana - ne demiş olabilir yani . hadi atabilir diyelimde İYİ HAKEM...UEFALIK hakem önce sakin ol vs der. germez karşı tarafı bir anda.
Küfür veya hakaret ettiği belli

1713208380115.webp

işte o derece laf etti mi onu merak eidyorum.

ben hiç beklemiyordum açıkçası
Yan hakemin mimiklerine bak ki büyük ihtimal telsizden direkt duydu orta hakem... Tekke bir gerizekalı oyuncunun kurbanı oldu ofsayt diye... Uzaktan yakından alakası yok. Aklı olsa Okan hoca gibi önce ekrandan izler sonra verir tepkisini...

NET galiyet o durum yüzünden Ananas'ın ağzına sakız olmasında - illet oluyorum zaten kesin hemen 3 paragraf yazılıyor şu an.
O itlerin mesleği yalan ve iftira. Dünyanın en temiz maçını oyna yine bir yalan bulurlar. Burunlarına kadar pisliğe batmış yalancı sürüsü hepsi

Geri
Üst Alt