Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
En son sahibine sokacağız çantayı
Sonuna kadar haketti kırmızıyı. Geçelim bu işleri
Orada küfür falan etmiş olabilir yalnız. Bir de itiraz ettiği pozisyonda da haksızdı. Abdülkerim'in verilmeyen golü en büyük skandaldı bir de Nelsson'a yapılan harekette verilmeyen kırmızı kart var tabi.
O maçta 3-0 alırız rahat ol.var ahbap
fb macına kadar fb full giderse ve biz 1 beraberlik alırsak eşit puanla geliyorlar rams park'a
beraberlik yetmeyecek rams'ta
işte o derece laf etti mi onu merak eidyorum.Hakeme ana avrat sövmek kırmızı gerektirir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
En son sahibine sokacağız çantayı
Küfür veya hakaret ettiği belline bilim abi futbolcu küfürde anında kırmızı olurda ne bileyim O DERECE küfürlük durumda yoktu çok garip geldi bana - ne demiş olabilir yani . hadi atabilir diyelimde İYİ HAKEM...UEFALIK hakem önce sakin ol vs der. germez karşı tarafı bir anda.
NET galiyet o durum yüzünden Ananas'ın ağzına sakız olmasında - illet oluyorum zaten kesin hemen 3 paragraf yazılıyor şu an.Küfür veya hakaret ettiği belli
Yan hakemin mimiklerine bak ki büyük ihtimal telsizden direkt duydu orta hakem... Tekke bir gerizekalı oyuncunun kurbanı oldu ofsayt diye... Uzaktan yakından alakası yok. Aklı olsa Okan hoca gibi önce ekrandan izler sonra verir tepkisini...işte o derece laf etti mi onu merak eidyorum.
ben hiç beklemiyordum açıkçası
güzelim pas bi kontrol etse gol attıydı bu poizsyonda
O itlerin mesleği yalan ve iftira. Dünyanın en temiz maçını oyna yine bir yalan bulurlar. Burunlarına kadar pisliğe batmış yalancı sürüsü hepsiNET galiyet o durum yüzünden Ananas'ın ağzına sakız olmasında - illet oluyorum zaten kesin hemen 3 paragraf yazılıyor şu an.