⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Adam görevini yapıyor unutma ki bu adam uzun zaman sakat sakat iğnelerle oynadı. Oyuncularda insan formsuzluğu, sakatlığı olur bunu yaşamayan oyuncu yok. Bazen de eleştirmeyip oyuncuna sahip çıkmak gerekir.

Katılıyorum lakin 1 senedir form tutması bekleniyor.

Barış Alper'in bireysel olarak sorumluluk alması ve ekstra golü maçı çözdü, ilk yarıdaki o berbat görüntü 2.yarıda yok oldu, takım da adeta "surprise motherf**ers" dercesine dumur etti herkesi. Ama averaj farkını 4'e kadar indirmişken ve hatırı sayılır süre varken saçma sapan oyuncu değişiklikleri, bu farkı daha da eritmenin önüne geçti, yazık ettik. Maçın 2.devresindeki ekip muhtemelen bundan sonraki maçlarda devam eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne bilim abi futbolcu küfürde anında kırmızı olurda ne bileyim O DERECE küfürlük durumda yoktu çok garip geldi bana - ne demiş olabilir yani . hadi atabilir diyelimde İYİ HAKEM...UEFALIK hakem önce sakin ol vs der. germez karşı tarafı bir anda.
Ne dedi bilmediğimiz için bir şey diyemiyorum. Tekke'nin de o kadar gerilmesi ve itiraz etmesi saçmaydı ama. Fatih Terim'i topu yere vurduğu için bile atıyorlardı.

Ne dedi bilmediğimiz için bir şey diyemiyorum. Tekke'nin de o kadar gerilmesi ve itiraz etmesi saçmaydı ama. Fatih Terim'i topu yere vurduğu için bile atıyorlardı.
orası kesinlikle öyle
o derece hakaret küfürse tabi eyvallahta - çok basit bir durumdu. hani dk 89 gol attılar puan alcaklar o iptal olsa derim ki kesin etmiştir burda.

garip geldi. neyse bize ne yav ..

abzürt şekilde nasıl olcak bu iş derken 4-0 la enfes çıktığımız bir maç.

Bu arada şiddetli itiraz edilen pozisyon ofsayt değildi sanki, gri bir pozisyon için o kadar itiraza gerek var mıydı?

Bu oğuz aydın iyi topçu seneye olası kerem barış transferi olursa dusunulebilir

Katılıyorum lakin 1 senedir form tutması bekleniyor.
1 senedir form tutması bekleniyor haksız bir yorum sezon başında Molde, TS maşlarında attıkları golleri unutuyoruz mesela. İlk devredeki Bjk maçında müthişti tamam dedik ki adamı o maçta sakatladılar. Uzun süre iğne ile oynayınca bu da doğal olarak adamı etkiledi. Ve yine de ciddi katkı verdi takıma.

alanya iyi degildi diyen arkadaslar görmüştür sanırım kasımpaşa kadar olmasada pres yapan kontralara cok iyi cıkan bir takım

maçın özeti : Barış Alper Yılmaz'dır. .2 gol attı yetmedi 1 de kırmızı göstertti rakibe buda yetmedi ilk yarı bizim solumuzdan yardıran alanya 4 0 a kadar gelemedi oradan.Sola Barışı sağa Ziyech atarım keyfime bakarımHadi hocam formül açık

Geri
Üst Alt