Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Kim bu kerem aktürkoğluna sen iyi futbolcusun, yıldız futbolcusun dediyse büyük kötülük yaptı. barış alper sürekli gelişirken bu kerem bir yalana kapılıp dağıldı gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam görevini yapıyor unutma ki bu adam uzun zaman sakat sakat iğnelerle oynadı. Oyuncularda insan formsuzluğu, sakatlığı olur bunu yaşamayan oyuncu yok. Bazen de eleştirmeyip oyuncuna sahip çıkmak gerekir.
Ne dedi bilmediğimiz için bir şey diyemiyorum. Tekke'nin de o kadar gerilmesi ve itiraz etmesi saçmaydı ama. Fatih Terim'i topu yere vurduğu için bile atıyorlardı.ne bilim abi futbolcu küfürde anında kırmızı olurda ne bileyim O DERECE küfürlük durumda yoktu çok garip geldi bana - ne demiş olabilir yani . hadi atabilir diyelimde İYİ HAKEM...UEFALIK hakem önce sakin ol vs der. germez karşı tarafı bir anda.
Benim bildigim Baris ve bir kac isim daha özel bir ekiple ekstra calismalar yapiyordu.Kim bu kerem aktürkoğluna sen iyi futbolcusun, yıldız futbolcusun dediyse büyük kötülük yaptı. barış alper sürekli gelişirken bu kerem bir yalana kapılıp dağıldı gitti
orası kesinlikle öyleNe dedi bilmediğimiz için bir şey diyemiyorum. Tekke'nin de o kadar gerilmesi ve itiraz etmesi saçmaydı ama. Fatih Terim'i topu yere vurduğu için bile atıyorlardı.
Şuna penalti diyor
Bir de binlerce like aliyor
İnanilir gibi degil
1 senedir form tutması bekleniyor haksız bir yorum sezon başında Molde, TS maşlarında attıkları golleri unutuyoruz mesela. İlk devredeki Bjk maçında müthişti tamam dedik ki adamı o maçta sakatladılar. Uzun süre iğne ile oynayınca bu da doğal olarak adamı etkiledi. Ve yine de ciddi katkı verdi takıma.Katılıyorum lakin 1 senedir form tutması bekleniyor.
Dağınık bir görüntü çizdi bu maç, tedirgin oldum ben açıkçası.her şey bir yana.
apokerim 1 salise geç o saçma ayağı uzatsaydı penaltı ile geri düşmüştük.
çok kızdım orda.