⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

okan hoca apor form tutsun istiyor lakin hala formsuz cok basit hatalar yaptı bugun

bilemiyorum sanchezle başlasak olabilir galiba

Benim bildigim Baris ve bir kac isim daha özel bir ekiple ekstra calismalar yapiyordu.
Kerem'in tek olayı kontrolsüz dinamizm ve savrukluğu sebebiyle öngörülemez olduğu için bol pozisyona girmesiydi. Çoğunu kaçırırdı ama yine de skor ve asist katkısı yüksek olurdu, lakin bu uzun sürmeyecek bir durum eğer teknik becerin düşükse. Kerem teknik beceri konusunda gs tarihinin en kötü hücum oyuncularından olabilir. Top kontrol etmeyi, isabetli kısa pas yapmayı yeterli seviyede bilmeyen bir oyuncunun bu konular üzerine sürekli çalışması ve bu eksikleri gidermesi gerekirdi yoksa yaş ilerledikçe o dinamizm de tamamen yok olacak ve ortaya çok kötü bir futbolcu kalmış olacak sadece. Zaten dikkat ederseniz bu sezon o dinamizm de sürekli gerilediği için hiç birşey yapamıyor artık

Fenerin maçları acayip zor kağıt üstünde
Sivas dep
BJK iç
Konya dep
Kayseri iç

Nelsson,BAY ve ziyech sayesinde 3 puanı cepledik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alanya iyi degildi diyen arkadaslar görmüştür sanırım kasımpaşa kadar olmasada pres yapan kontralara cok iyi cıkan bir takım
benim görüşüm, alanya paşadan takım olarak çok daha iyi. hatta ligin en formda en iyi futbol oynayan takımlarından.

biz de paşa maçından daha iyiydik, üstüne nelsson'un hayati müdahaleleri ve ekstra goller maçı getirdi.

barış avrupa şampiyonasında biraz dikkat çekerse çift haneli teklifler gelecektir

muhtemelen alanya baskanı sıvazlayıp bizi bekler

Geri
Üst Alt