SL 23/24 H:32 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 14 Nisan

Fener top falan oynamıyor gümrük az şerefli olsaydı şu maçı 3-0 alır ligde de kalırdı ama onlar köpeklik yapmayı seçti

bu arada bizde fenerde cidden kötü oyun oynuyor yanı 2 kötüden birisi sampiyon olacak

ama hakemler olmasa bunlar çoktan kopardı

Yok abi ben totemimi bozuyorum. Lig bitene kadar yazmayacaktım forum ama bugün kırıldım ben. Fb şampiyon yapılmak isyeniyor. Bütun şevkim heyecanım gitti bugün artık. Adam öldürmeye teşebbüs eden adamlar 1 maç ceza aldi ya da almadı. Bugün de fbli oyunculara kirmizi verilmedi. Her mac penaltı her mac rakibe kırmızı. Rakipler tribunleri fb tarafyariyla doldurtuyor. Yarın bizi dilim dilim dograyacaklar! Seneye şaibesiz bir lig olacaksa birakalim bu sene sampiyon olsun pislikler!

Abi bubsene kaç tane temas olmadan kendilerini yere artıp penaltı aldılar. Bahanede rakibin gelişi penalti

Arkadaşlar maç aleni şekilde satılmış krndinizi yormayın boşuna. Ya takım olarak satmışlar ya da içlerinden birkaçı.

Son penaltı pozisyonu ve verilen kırmızı sonrası dikkatle izlediyseniz Tolunay şerefsizine maçı bilgisayardan izletiyorlar, en azından kırmızının iptal edilmesi gerektiğini gören teknik heyet Var'ın incelemesi için hakemlere doğru yürürken Tolunay iti hepsini yerine oturttu.

bakalım hurma maç sonu salya saçarak açıklama yapabilecek mi?
1713118001694.png

1713118025119.png

1713118048709.png

Ekerik ilk yarı satmış gibi oynuyordu
Son dk rahat pozisyonda zorla prnaltı almaya çalışmasa ya zaten penaltı olacak ya golü atacak

Güven bir yol olmaz, karşı karşıya %100 kaçırdı
Aynı pozisyondan fenerin kaçırması üstüne geldiğinden o kadar göze batmadı ama olacak iş değil
Onun dışında kendine atılan hiç bir topu alamadı, boş beleş bir adam

Mendez bildiğin satmış gibi oynadı
Kaç atakta topu basitçe kaptır feneri kontraya kaldır takımını geri koştur
Yetmedi gitti penaltı yaptı
O da yetmedi gitti kırmızı gördü

Bunları izleyip mendezi güveni çıkarmayan tolunay’dan da bir yok olmaz
İlk yarı boyu ortadan oyna, fener ortayı boşaltınca kanatlardan oynamaya çalış
Olacak iş değil

Şu maçı biz oynasak basının manşeti, 2 kırmızı + 1 penaltı olaylı maç GALATASARAY'ın diye başlık atılır, yanlı medya fener 2. yarı çoştu uyandı vs diye başlık atıyor.

Geri
Üst Alt