SL 23/24 H:32 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 14 Nisan

Beklentim yok. Zaten dusenler belli oldu gibi.
Antep, puan alsaydi Konya - fener macindan umudum olurdu ama o da gitti.

Ya hakemlere hükmedenler belli. Karagümrük bugün yenilse nolcakki. Sonraki maçlarda telafisi mümkün. Hiç beklentim yok. Büyük sürpriz olur. fb anca kendi malligindan puan kaybeder olursa böyle birsey ama sanmıyorum

Puan kaybı beklemiyorum zaten. Sadece bugün yine hangi futbolcuları sakatlanır diye izlenebilir. Şu yabancı VAR’ı da merak ettim. Erkan engin performansı sergilerse şaşırmam ve bizim zorlu maç daha da zora girer bu Portekiz çetesi yüzünden.

Emre Zeytinli: "Heyecan bastı" mesajı geldi mi ?

Gönlümden geçen 1-1, ama senaryo şu şekilde olacaktır:

Karagümrük maçın başında gol bulur, Fenerbahçe ikinci yarı başlar başlamaz 1-1 yapar. 88. dakikada 2-1 yapar ve sonra kapanış.

Adil bir hakem yönetimi olursa fener puan kaybeder bu kadar sakatla.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stoperde bonucci olacak muhtemelen,o koca g*tlu belini çevirene kadar top kaybeder.stoperlerin arasına atılan toplarla iş yapabilir karagümrük. sanırım simanski de cezalı ama o zaten hayalet modundaydı onun yerine oynayabilecek irfan var ama cengiz sakat oldugu için irfan kanatta oynamak zorunda. bugün güzel bi puan kaybı ve 1-2 tane sakatlık güzel olacak

Gönlümden geçen 1-1, ama senaryo şu şekilde olacaktır:

Karagümrük maçın başında gol bulur, Fenerbahçe ikinci yarı başlar başlamaz 1-1 yapar. 88. dakikada 2-1 yapar ve sonra kapanış.
bu yorumun resmini çiz deseler:

1713105551592.webp

Ilk 10 dk 0-2 olur. Emre mor kadrodan cikarilmis "sakat" mis 🤣🤣

Karagümrük kendisi bilir artık puan alırsa kendini kurtarma şansı artar Hatay da kaybediyorken yatayım derse kendini alt kümede bulur herşey kendi elinde

Geri
Üst Alt