⚽ SL 23/24 H:33 | Galatasaray 4-1 Pendikspor | MS | 21 Nisan

bu gece macimizi izlemek varken 1 gün daha beklemek zorundayiz pis sikeciler yüzünden

geçen seneki 3-3lük karagümrük maçı gibi olacak diye içimde kötü bir his var umarım olmaz.

ilk yarı 3-0 yapsak anca o zaman rahat izlerim maçı.
Kasımpaşa dep ve Hatayspor bu iki maçta o risk vardı ama takım maç ritmini yakalıyor form tutan oyuncular var Pendikspor'un kaleci ve defans hattı ligin çok altında o maç gibi olmaz.

Dün gece Burcu Özberk resim ve videolarına baktiktan sonra uyudum rüyamda ilk yari 3-0 öndeyken ikinci yarı icardi'nin kendi kalesine attığı 4 golle yenildik :(

İç sahada zayıf rakibe rehavet alışkanlığımızın son bulduğu ve ilk yarıdan maçı bitirdiğimiz bir maç olur umarım.
pendikspor'un defansına bakacak olursak ilk yarıdan bitirememek bizim ayıbımız olur gözüyle bakıyorum.

Okan hoca o motivasyonu verecektir - ama Kerem A.'yı ilk 11 salarsa gene kısmet modu olacak hücum.

Pendik takımı ligin en kötü kalecisi ve en kötü savunma oyuncularına sahip. Zaten ligin en fazla gol yiyen takımı.

Kolay maçlar zor geçiyor o bu diye tereddüte gerek yok, çok keyifli bol gollü galibiyet bekliyorum.

Muslera - Kaan - Davinson - Nelsson - Köhn - Demirbay - Toreira - Mertens - BAY - Ziyech - İcardi

..

Ekli dosyalar

• IMG_0018.webp
    IMG_0018.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 16
Geri
Üst Alt