Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.598
- 30.533
- 1.988
Sınırdaki topcularimiz
Kaan
Nelson
Davinson
Torreira
Sergio
Ziyech
Kerem A.
Kaan
Nelson
Davinson
Torreira
Sergio
Ziyech
Kerem A.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech her an her şeyi yapabilcek oyuncu. Korner atar frikik atar orta atar uzaktan saplar. Tete napcak abi.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Ziyech yine topla buluştuğu zamanlarda ceza sahasına götürüyor takımı ne olursa olsun. İlk yarıda Barış Alper çok etkili değildi ona da bişey diyemiyorum Barış Alper topu aldığı zaman bek oyuncusu zaten ensesinde oluyor, orta sahadan bir oyuncu daha baskıya geliyor yetmezmiş gibi defanstan bir oyuncu da kademede bekliyorZiyech te etkili değildi ilk yarı
Açık alan çok buluruz ikinci yarı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık sabır bırakmadılar sürekli basmaları es geçiyorlarseni ilk defa bu kdr sinirli görüyorum üstat.![]()
Nelssonkimler sınırda? görebileceğimiz bir yer var mı?
Aynen kesinlikle gol sayısını artırmalıyız ama tete buna katkı sağlayacak adam değil. Eyüp Aydın girsin daha iyi.Öyle ama elimizdekileri kullanmamız lazım hocam bu maç bitti artık 2. Yarı boş alan buldukça saplarız Ziyech için önümüzdeki hafta daha kritik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olmadi oralDemistim ilk yaridan 3 olur diye
Bu sezon ki şampiyonluk tarihin en anlamlı şampiyonluğu olabilir. Bu kadar art niyetli hakem yönetimine ve hakemler tarafından her maç kayrılan fenere rağmen şampiyonluğu alacağız.Kahpece bir yönetim
Kaan nedir ya adam sakat sakat sağ bekte zar zor oynuyor orta sahada oyuncak sertlik te değil toreria cezalı ise Berkan oynar netOrta saha iyi olmazsa takim bariz aksiyor. Kerem dinlenme zamanin geldi. Kaan tekrar oraya monte etmek lazim. Veya berkan
Katılıyorum. Orta saha direnci düşük. Fiziksel güçlü adamlar lazım. Lusamba denen herif xavi gibi hareketler yapiyorBizim en büyük sorunumuz sahaya yayılış.rakip çok rahat paslaşıyor..Boş alanfa en yetersiz oyuncu bile fark yaratır.bu sıkıntı ofansif oyunu falan çook etkiliyor.
Belkide bu şekilde kötü oynadığımız maç iyi oynadığımız maçtan fazla.Zaten prag maçında gördük bunun dezavantajını.Lig gerçekten çok kalitesiz.okan hoca bu eksikleti düzeltmezse sıkıntı büyük olur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
!!!!!Barış Alper az paslı oyna halı saha maçında değilsin. Havaya girme hemen. Kaan bomboş çalım atiyon
Onu geçtim torreira sarı gördüyse senin yüzünden gördü onuda belirtmek isterim. Havalanmadan yola devam
Ziyech'e yapilan harekete sari vermemesi disinda bence pek bir hatasi yoktu. Biz ne hakemler gorduk.Bu hakemin bu sezon 2 tane süper lig maçı varmış doğrumu, ozenle secmisler
Torreira cezalı mi değil gibi geliyorKaan nedir ya adam sakat sakat sağ bekte zar zor oynuyor orta sahada oyuncak sertlik te değil toreria cezalı ise Berkan oynar net