- 31 Ağustos 2021
- 70.267
- 50.295
- 3.843
konyanın sonraki 2 maçını kazanmaması lazım - zira kayseride öyleEvet. Aynen böyle yapacaklar
Tek çelme takabilecek takim bence konya, oda gucleri yeterse
garantilerse formalite maçı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konyanın sonraki 2 maçını kazanmaması lazım - zira kayseride öyleEvet. Aynen böyle yapacaklar
Tek çelme takabilecek takim bence konya, oda gucleri yeterse
ADS deplasmanı bence karagümrükten sonraki en zorlu maçEn zor iki maçımızdan biri. Diğeri de Karagümrük.
Bence Eyüp spor yukseldigi için düşecektir. Şimdiden fenerin terör örgütü sosyal medya hesapları algı yapmaya başladı.Pendik kalan 6 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik almazsa düşer. O yüzden tüm maçları hedef maç.
Normalde sivas rahat puan alır formdalar çünkü.Iyi bu sefer şikeci itlerden önce oynuyoruz en azından.
Sivas maçından hiç bir beklentim yok Bülent denen şikeci herif yüzünden ama bir umut işte biz puan farkını açarsak belki takılır bunlar. Ama muhtemelen Sivas 4 yer.
Başlarında Bülent olmasa belki evet diyebilirdim. Ama o herif varken imkânsız.Normalde sivas rahat puan alır formdalar çünkü.
nasıl planlar var? yine mi israil? yine mi büyük resim? :dEn zor maç Adanademir deplasmanı olacak diyorum anlamıyorsunuz
Yok eski kadrosu yokmuş vs geçelim bu işleri. Başka planlar var.
Konsantrasyon
ndiaye, umut, thiam, lusamba, sequeira, erdem, direkt ilk 11 oyuncuları.Hedef maçı bizi koyarsa muhtemelen Kayserispor yenilgisiyle beraber küme düşmeleri %99 olur.
Bizim maçtan çok sonraki hafta Kayserispor'la oynayacaklar onlarda Trabzonspor'la oynuyor muhtemelen kaybedecekler aralarında 7 puan fark var sarı kart sınırındaki oyuncular cezalı duruma düşerse Kayseri kaybettikleri an düştüler diyebiliriz.
Sarı kart sınırındaki isimleri
Ndiaye
Sequeira
Rassoul
Erdem
Thiam
Umut
Lusamba