⚽ SL 23/24 H:33 | Galatasaray 4-1 Pendikspor | MS | 21 Nisan

konya maçının büyük ihtimalle formalite olacağını varsayarsak, İSTANBUL DIŞINDA SADECE TEK DEPLASMANIMIZ KALDI.

4 istanbul içi, 3 rams park maçı (1'i karagümrük deplasmanı ama tirbünleri bize de açacaklarını söylediler).

buna rağmen, 5 puan bile kaybetsek, fb'yi 1-0 bile yensek yine şampiyonuz.

dün alanya'yı mesaj vererek 0-4 yenmek ile fbli topçulara balyozu vurduk bence.

Fenerbahçe maçına kadar puansız devam edeceğimizi Fenerbahçe'nin bu dönemde puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum 2 puan olsa bile geriden gelmenin stresi ve baskısı onların üzerinde Galatasaray zorlandı denilen maçtan 4-0 ile kazanabiliyor rakipte ciddi korku ve panik var

Iyi bu sefer şikeci itlerden önce oynuyoruz en azından.

Sivas maçından hiç bir beklentim yok Bülent denen şikeci herif yüzünden ama bir umut işte biz puan farkını açarsak belki takılır bunlar. Ama muhtemelen Sivas 4 yer.

Iyi bu sefer şikeci itlerden önce oynuyoruz en azından.

Sivas maçından hiç bir beklentim yok Bülent denen şikeci herif yüzünden ama bir umut işte biz puan farkını açarsak belki takılır bunlar. Ama muhtemelen Sivas 4 yer.
Normalde sivas rahat puan alır formdalar çünkü.

murat özkayanın pendiksporla bağı var mı gerçekten?

öyleyse bu yıl pendik'e yatırım yapmak yerine neden eyüp'e focuslandı

Normalde sivas rahat puan alır formdalar çünkü.
Başlarında Bülent olmasa belki evet diyebilirdim. Ama o herif varken imkânsız.

Boşuna düşme hattından kurtulduk diye konuşmadı herif. Yenilirsek hedefimiz kalmadı diyeye getirecek, şike taktikleri bunlar adam masterclass bu konuda.

koskoca 32 haftada puan kaybettiğimiz 4 maç var.

kayseri D -ilk maçın günahı olmaz-
hatay D -aliianz'daki fcb maçından 68 saat sonra mersin'de. son dk icardi penaltı pozisyonu-
fb D -icardi'ye yapılan insanlık dışı fauller ve net bir penaltı. şut çektirmedik-
sivas D -gs'a verilmeyen 3 net penaltı-

fb'ın meşhur "hissiyatımsı" 90+ hediye kasımpaşa penaltısı gibi,
ilk haftalarda verilmeyen ankaragücü deplasmanındaki aleyhlerindeki penlatı gibi,
daha 2 gün önce karagümrük maçında verilmeyen 90+8 gümrük penaltısı gibi,

daha neler neler yazarız da, bunlar son dakikalarda, telafisi olmayan penaltılar ile alınan 3 puanlar.

bakın illa ki gs lehine de hata olmuştur ancak böyle telafisi olmayan son saniye işlerini hatırlamıyorum ben.

gs'ın bir tane şöyle 3 puanı yok.

geçen sene de yine arka arkaya ümraniye ve antalya deplasmanları vardı son dakika kararları ile 3'er puan ikram edilen. iki sezondur böyle.

bu lig çok daha erkenden bitmeliydi.

Çok önemli olup kolay görünen maçların tamamı kötü oyunla 1 farkla zorla kazanarak bitti. Sanırım bunlardan iyi dersler çıkardık ki fark bekleyen yok gibi.

kerem sahada oldugu zaman hicbir sey düzgün islemiyor

herif ayaginda 1 saniye top tutamiyor yahu

bay tüm defansi kucagina aliyor mesela

ziyek de kalitesi sayesinde top kaybi yapmiyor ama kerem aldigi her topu kaptiriyor aninda

tete bile bu kadar degil

ben olsam maca bay tete kanatlari ile baslardim

ikinci yari da ziyeki alacaksin oyuna ve kilidi acacak sana

En zor maç Adanademir deplasmanı olacak diyorum anlamıyorsunuz

Yok eski kadrosu yokmuş vs geçelim bu işleri. Başka planlar var.

Pendik fener maçı dahil her maç ya herro ya merro oynadi, başakşehire bile 30 tane pozisyon verdiler , orta sahasiz cift forvet oynuyorlar pozisyon da buluyorlar.

6-2 falan biter.

Hedef maçı bizi koyarsa muhtemelen Kayserispor yenilgisiyle beraber küme düşmeleri %99 olur.

Bizim maçtan çok sonraki hafta Kayserispor'la oynayacaklar onlarda Trabzonspor'la oynuyor muhtemelen kaybedecekler aralarında 7 puan fark var sarı kart sınırındaki oyuncular cezalı duruma düşerse Kayseri kaybettikleri an düştüler diyebiliriz.

Sarı kart sınırındaki isimleri
Ndiaye
Sequeira
Rassoul
Erdem
Thiam
Umut
Lusamba
ndiaye, umut, thiam, lusamba, sequeira, erdem, direkt ilk 11 oyuncuları.

zaten en iyi kadroları ile çıksalar bu maçta yapabilecekleri belli. ben olsam bu maçı pass geçerim, kadromu esas hedef maçıma saklarım. hatta bence başak maçında bu sarı kartlı oyuncuları temizlemeliydi bile pendik.

Geri
Üst Alt