- 3 Haziran 2015
- 57.117
- 66.273
- 4.143
Emre Taskdemir oynar mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su an Avrupada da FORM dedin mi 3 takim vardirSon 2-3 mactir Pendiksporu izliyorum. City kadar formda bir takim, dikkatli olmak lazim
Dalga yok oglum Mame Thiam suan Palmer ile ayni kefene koyarim manyak topcuilari varSu an Avrupada da FORM dedin mi 3 takim vardir
- City
-Leverkusen
-Pendikspor
KatiliyorumDalga yok oglum Mame Thiam suan Palmer ile ayni kefene koyarim manyak topcuilari var
başakşehir maçındaki defans hallerini görünce - tek top dağıtanın Midstjö olan vasatın altı bir takım izlenimi edinmiş durumdayım.Dalga yok oglum Mame Thiam suan Palmer ile ayni kefene koyarim manyak topcuilari var
aynen paf haklısın. aynı fikirdeyim.Millet fark atariz averaj falan demis de pendik can derdinde. Varini yogunu ortaya koyacaktır.
1-0 olsun bizim olsun.
Karagumruk maci da tehlikeli.
Bence yedek kadro ile cikalim da as kadro bosuna yorulmasin zaten ters taraftan yiyecegiz kazigiKara kara düşünüyorum şu an bu takımı nasıl geçeceğiz bilmiyorum Allah Okan hocanın yardımcısı olsun
@Rahmi Nelsson
John arias ister misinbirazda transfer konuşalım
Thiam iki sezondur Nelsson ve Abdülkerim ikilisine çok sıkıntılar çıkardı. Bu maçta Nelsson'un partneri Davinson olmalı.Muslera
Kaan - Nelson - Akerim - Kohn
Torr - KDB
Ziyech - Mertens - BAY
Icardi