Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.020
- 10.279
- 2.168
Gardaşım motoru bozmuşsun, geçmiş olsunİyicene gazım şu an
ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN
(maç saatini düzeltelim teknik equippe)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardaşım motoru bozmuşsun, geçmiş olsunİyicene gazım şu an
ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN
(maç saatini düzeltelim teknik equippe)
Zın zın zın zın ın ne olduğunu bilmediğin belli olduGardaşım motoru bozmuşsun, geçmiş olsun![]()
Kunteper Canavarını sever miydin?Zın zın zın zın ın ne olduğunu bilmediğin belli oldu
sevip sevmemekten ziyade hep vardı bir köşede o dönemler - sinyali alıp zın zın zın tribi güzeldi ama.Kunteper Canavarını sever miydin?
Raporladım.pendik biz pandikliyecek
Brak bu işleri murATimSıkıntılı 1 Maç.Hem Maç'ın Oranlar'ı hem de Oynanmaları fazla.Ek olarak bu hafta 3 takım Maç'ını kazanır mı demişler.Beşiktaş'ın ilk Maç olmasından dolayı Ms 1 bitme ihtimali yüksek.Hatta o Maç'tan benim beklentim 2/1 şeklinde bitmesi yönünde.Ya Fb Maç'ı kazanamayacak ya da bizİnşallah Fb Maç'ı kazanamaz yav
![]()
Sıkıntılı 1 Maç.Hem Maç'ın Oranlar'ı hem de Oynanmaları fazla.Ek olarak bu hafta 3 takım Maç'ını kazanır mı demişler.Beşiktaş'ın ilk Maç olmasından dolayı Ms 1 bitme ihtimali yüksek.Hatta o Maç'tan benim beklentim 2/1 şeklinde bitmesi yönünde.Ya Fb Maç'ı kazanamayacak ya da bizİnşallah Fb Maç'ı kazanamaz yav
![]()
Götü defans mı oluyor rdas