⚽ SL 23/24 H:33 | Galatasaray 4-1 Pendikspor | MS | 21 Nisan

Yitirmezsek iyi bulduk
1713702786720.webp

ne tırsak taraftarımız varmış. bağırta bağırta alacağız maçı

Bizim takımın savsaklığı yüzünden erken gol yeriz.

İlk yarı muhtemelen 1-1 biter. Sonra ikinci yarı 3-1 veya 4-1 veya 4-2 gibi bir skorla maç biter.

Şampiyonluğa inanmış, deli gibi ses çıkaran bir triübün, bir saniye yerinde duramayan takım bekliyorum, böyle olmalı, millete "bunlar ne maç verir ne şampiyonluk baksana adamlara" dedirtmeli,

kemik sesi gelmeli ulannn, mıymıntı takım istemiyorum

Geçen seneden bu yana yaşanan süreçlerden dolayı insanlar öfke, kin ve nefret dolu her maç daha fazla konsantre olmasını sağlıyor bu da sahaya yansıyor tribünler uyumuyor aksine agresif oluyor.

Bugünde her zamankinden çok daha agresif bir tribün bekliyorum o öfkeyi nefreti birikmişliği her hafta tribünler sahaya aktarıyor.

Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim(Sanchez) - Köhn
Torreira - Demirbay
Ziyech - Mertens - Barış
Icardi​

Rüyamda ilk yarı 1/0 mağlup bitiyorurduk. Başka bir rüyamda 10 dk. 1/0 öne geçiyorduk. Rüyalarda napacağını şaşırdı.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar gol atarlar mı bilmem de maç en az 4 farkla biter

Bunlar bizim şampiyonluk maçlarımız. Artık konsantrasyon üst düzeye çıkmalı. Sanki bu rakipler Bayern, Real maçı gibi hareket etmemiz gerekiyor. Hiçbir hata istemeyiz.

Oynarsa Zaha'dan gol bekliyorum.

Oliveira bir daha mac kadrosuna alinmayacagi icin ve muhtemel 11'lerin hepsinde Sanchez yerine Abdülkerim oldugu icin dogal olarak kulübemiz su sekilde olacak;

Günay
Aurier
Sanchez
Berkan
Eyüp
Ndombele
Tete
Kerem
Zaha
Vinicius

Geri
Üst Alt