SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Sivas hiç bir şey oynamadı bu arada Manaj tek başına savaştı. Fb inanılmaz kötüydü Oly maçı bozmuş bunları. Dzeko çıkarılınca direk soyunma odasına falan gitti mesela.

Maçın Sivas için çok önemli olduğunu maç öncesi yazmıştım. Malum tayfa Sivas ın yatacağından emindi.

Sivas hiç bir şey oynamadı bu arada Manaj tek başına savaştı. Fb inanılmaz kötüydü Oly maçı bozmuş bunları. Dzeko çıkarılınca direk soyunma odasına falan gitti mesela.
Biz Cuma yenersek, diğer kuşta bunlara çakar o moralle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar ağlayacaklarını düşünmemiştim şu net penaltı için. Evet Manaj darbe var gibi bırakmaya yelteniyor ama daha onu yapamadan Livakovic'in tabanı Manaj'ın ayağa basıyor net şekilde. Topa yetişip yetişemeyeceğinin hiçbir önemi yok, futbolun kuralları böyle. Messi'ye dünya kupasında verilen penaltıya da çok itiraz gelmişti o zaman da demiştim kural böyle net penaltı diye. Bütün yorumcular zırıl zırıl ağlıyorlar.
Ulan şimdi tekrar baktım Manaj boş yere bırakmamış ki arkadan Djiku'nun darbesi var. Kırmızı artı penaltı olmalıymış.

Beşiktaş’ında yatacağını sanmıyorum Trabzon’la puan farkı açılsın istemem umarım adam gibi oynarlar da kuşlar birbirine girer bi güzel

Kurallara göre söke söke penaltı. Bence çok saçma, Osayi’ye Atina’da verilirken de demiştim ama kural kuraldır.

Türk hakemlerin tıpası yemezdi, yabancı hakem diye şov yangını yapanların bir tarafında patladı.
Orda da olmuştu değil mi ya. Bunlara kalsa kendilerine olunca verilcek, kendileri yapınca verilmeyecek.

Ezeli rakibimiz sagolsun, yine su sekil olduk.

1713814905125.webp

Puan farkı 6 falan olursa rams parka yine u19la geleceklerini tahmin edemeyen yoktur heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener 20 tane haksız son dakika penaltı aldı kimsenin sesi çıkmadı, 1 kere son dakika penaltısı yedi herkes ayağa kalktı

Geri
Üst Alt