Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.688
- 37.129
- 3.798
Sivas hiç bir şey oynamadı bu arada Manaj tek başına savaştı. Fb inanılmaz kötüydü Oly maçı bozmuş bunları. Dzeko çıkarılınca direk soyunma odasına falan gitti mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohaa bir pozisyonda 2 defa penalti olmus. Hem Djiku mali arkadan direk rakibe vuruyor, hem Livakovic indiriyor. Buna ragmen penalti degil diyorlar, bunlar kafayi yemis yuhhh!
Beinde bütün suç yabancı Var hakemine atıldı. Ne ağlıyorlar ne ağlıyorlar.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz Cuma yenersek, diğer kuşta bunlara çakar o moralle.Sivas hiç bir şey oynamadı bu arada Manaj tek başına savaştı. Fb inanılmaz kötüydü Oly maçı bozmuş bunları. Dzeko çıkarılınca direk soyunma odasına falan gitti mesela.
Ulan şimdi tekrar baktım Manaj boş yere bırakmamış ki arkadan Djiku'nun darbesi var. Kırmızı artı penaltı olmalıymış.Bu kadar ağlayacaklarını düşünmemiştim şu net penaltı için. Evet Manaj darbe var gibi bırakmaya yelteniyor ama daha onu yapamadan Livakovic'in tabanı Manaj'ın ayağa basıyor net şekilde. Topa yetişip yetişemeyeceğinin hiçbir önemi yok, futbolun kuralları böyle. Messi'ye dünya kupasında verilen penaltıya da çok itiraz gelmişti o zaman da demiştim kural böyle net penaltı diye. Bütün yorumcular zırıl zırıl ağlıyorlar.
Orda da olmuştu değil mi ya. Bunlara kalsa kendilerine olunca verilcek, kendileri yapınca verilmeyecek.Kurallara göre söke söke penaltı. Bence çok saçma, Osayi’ye Atina’da verilirken de demiştim ama kural kuraldır.
Türk hakemlerin tıpası yemezdi, yabancı hakem diye şov yangını yapanların bir tarafında patladı.
Dünyanın en rezil camiası inşallah adam gibi gelirler ben tarihi fark bekliyorum barışı icardiyi durduracak adam yok bunlardaPuan farkı 6 falan olursa rams parka yine u19la geleceklerini tahmin edemeyen yoktur heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi