Bir de şu VAR karışmaz saçmalığı var. O da işin kıvırma taktiği. VAR izle diyor diye kararını değiştirmek zorunda değiller. Kaldı ki o kadar eski hakem dakikalarca pozisyonu izliyor, aynı kararı veremiyor.
Doğrudur da Yiğit'in de performansı hiç yoktu ki Oğuz gibi kendini göstermiş bir adam değildi yani.Sağ açığımız yoktu ve mevcutlar çok kötüydü.
ben maçı izlerken neye bakıyorlar yav diye baktım - bana göre livakovic'in hamleleri temiz- arkada djikuyu bir ana tamamen silersen manaj kendini takmış gibi duruyor açı yüzünden.Zenci arkadan tekmeyi atıyor zaten ki manaj o yüzden sendeliyor ama hadi onu geçtim devamında livakovic adama kayıyor bu da penaltı bu neden konusulmuyor
var pozisyonlara karışmıyorsa fenere nasıl her maç penaltı veriyorVAR Penaltıya nasıl karışamıyor onu anlamadım. Embesil Ertem ve Ahmet Çakar malları bir açıklasın da bilelim.
VAR Penaltıya nasıl karışamıyor onu anlamadım. Embesil Ertem ve Ahmet Çakar malları bir açıklasın da bilelim.
Üzerinde düşünülmesi gereken bir postvar pozisyonlara karışmıyorsa fenere nasıl her maç penaltı veriyor