SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Fener'e karşı ve bize karşı oynadıkları, oynayacakları maçlar şerefsizlik dalında Oscar'a aday gösterilebilir.

Mecnun Odyakmaz'ın fb'li, Rıza'nın da anti GS'li olması ve yıllardır bize karşı aşırı motive olmaları nedeniyle bu psikolojiye sahibiz ama işte bizden aldıkları kadar fenerden de puan almışlar ki bu önemli. Bu sene bizden puan aldılar fbden de alırlar. b.uygun denen it hala bunların başında mı bilmiyorum ama asıl tehlike o
Gerçekten böyleyse ben hakkını yemişim adamların özür dilerim. Biraz söylemlerden fazla etkilendim demek ki.

Sike sürecinden sonra sivas fener maci performansini düzeltti hatta sampiyonluktan bile ettiler feneri

Sorun sivas degil

Sorun bulent uygun denen sikeci

Trabzon galibiyetinden sonra bile bu macin zeminini hazirladi kani bozuk

Rıza, pankart mevzusundan dolayı bunlara kolay maç vermiyordu hem geçen seneki hakem kıyımına ses etmemesi üstüne Şaşal'ı sakat oynatmasıyla o da bunlara uydu Sivas aynı Sivas yoksa.

Gerçekten böyleyse ben hakkını yemişim adamların özür dilerim. Biraz söylemlerden fazla etkilendim demek ki.
Günahım kadar sevmem sivassporu. Ama her sivas-fb maçı öncesi benzer yorumlar oluyor çoğu zamanda ters sonuç olmasına rağmen bu tezatlığa pek değinen yok.
Sivasın en düşük galibiyet yüzdesi fbye karşı. Sivas karşıtı yorumlarda bir tezatlık yok

Screenshot_20240415_124058_Samsung Internet.webp

Galibiyet yüzdesinin bir önemi yok çünkü beraberlikler de galibiyet kadar önemli.
Nasıl önemi yok? şu anda 1 puanımız daha olsa fb maçına kadar 1 beraberlik hakkımız daha olacaktı.

Sivas övme işine son verelim. Mecnundan kaynaklı fbye yakın bir takım oldukları 20 senedir bilinen bir şey. Rıza'nın fb nefreti olmasa fbden aldıkları puanları da alamazlardı.

Isin garibi Sivas halkina sorsan buyuk ihtimalle fenerden nefret ediyorlardir. Buna ragmen klup yoneticileri milletin bu nefretini hice sayiyor ve domalmaya devam ediyorlar.

Nasıl önemi yok? şu anda 1 puanımız daha olsa fb maçına kadar 1 beraberlik hakkımız daha olacaktı.

Sivas övme işine son verelim. Mecnundan kaynaklı fbye yakın bir takım oldukları 20 senedir bilinen bir şey. Rıza'nın fb nefreti olmasa fbden aldıkları puanları da alamazlardı.
Yahu bende bunu diyorum işte.
1 puanımız daha keşke daha fazla olsaydı bu konu ile alakası yokki. Sivas yine çelme takarsa 2 puan daha fazlamız olacak işte.

Ciddi söylüyorum, talep ediyorum, kitleyin bu konuyu ve çöpe taşıyın.

Sivasspor + Bülent Uygun ve Fenerbahçe.
Üçü de tescilli şikeci.

Çok basit hemen tarif edeyim. Daha önce bu senaryoyu defalarca izledik.
Küme düşme ihtimalim yok.
Avrupa için oynuyorum puan lazım.
Buraya kadar hersey okey dimi
Tmm puan lazım açık oyniycam. Beraberliğe naapiyim ki.
Aç fenere defansini. E biliyosun kadrosu daha güçlü takımlar açık oynadın mı affetmez.
Al sana bahane taktik vs. olay bitti. Bu yatış şekli işte bahanesi ile birlikte. Küçük bir ihtimal. Açık oynarlar şansa gol atarlar 2 tane Yatarlar üstüne hocada kimsede bisey yapamaz ama milyonda bir şans oda. Olmasın diye yedek bazı oyuncular hep sahada oluyo zaten. Her türlü yatan yatiyo yani durduramazsin

Sivasta sarı kart sınırında 5 oyuncu var. Hem maçı verirler hem de kart görerek 3 hafta sonraki bizim mac öncesi kartları temizlerler. Sınırda olan oyuncular:

Ali şaşal
Uğur çiftçi
Caner Osmanpasa
Poungouras
Koita

Sivas
jk
Konya

Bu üç maçtan birinde derbi öncesinde takılacaklar ve derbi geçen sezon olduğu gibi bayram havasında geçecek

ayyyy sadece 3 puan verilecekti şimdi bir de averaj düzeltme işi çıktı. büyük ikilem :d

fb u10 ile çıksa bile bu maçı alır. önemsiz kendi işimize bakıyoruz.

Geri
Üst Alt