SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Ligin ilk yarısında Sivas'ı çalıştıran Servet, fb Avrupa'da 6 yiyip geldiğinde, sırıta sırıta inşallah hınçlarını bizden çıkarmazlar diyerek temizinden 4 tane yedirmişti, fanatik fb'li şikeci bülo'da altta kalmaz herhalde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülonun adını kullacaklar herhal yine

Sivas febesine ilaç olacaktir ama ne fayda?

Işin sonunda biz şampiyon olacagiz Allahin izniyle

Şikecilerden medet ummaya gerek yok. Normal.sartlarda tam puan kayıplik bir maç ama konuları biliyorsunuz malum. O yüzden izlemeye bile gerek yok

Bu moral bozukluğu ile ya Sivas'a (%1) ya da Beşiktaş'a (%40) puan bırakırlar. Yenilirler demiyorum ama ikisinden birinde 1 beraberlik gelebilir.

Bu moral bozukluğu ile ya Sivas'a (%1) ya da Beşiktaş'a (%40) puan bırakırlar. Yenilirler demiyorum ama ikisinden birinde 1 beraberlik gelebilir.
"Beni türk hakemlerine emanet ediniz" diyenlere pansuman yapacaklardır. Penaltı kaçsa bile tekrar ettirirler, orta sahadan birinci 2.sarıdan atarlar

"Beni türk hakemlerine emanet ediniz" diyenlere pansuman yapacaklardır. Penaltı kaçsa bile tekrar ettirirler, orta sahadan birinci 2.sarıdan atarlar
Ona eminim zaten Sivas kendini allayıp pullayıp sahaya çıkacaktır. Ben Bülent Uygun'dan radikal bir karar almasını ve Manaj'ı yedeğe çekmesini bekliyorum gerekçe olarak da ligde kalmayı garantiledik diğer oyuncuları görmek istiyorum diyebilir.

ilk 10-15 dakikada sikeciler 2-0 yapar sonra kalan dakikalari al gülüm ver gülüm yaparak tamamlarlar.

Gecen seneki macin kopyasi olur bu mac.

Bülent onurlu olsa şu maçtan puan çıkarır diyebilirdik ama işte adam onursuzun önde gideni.

Sivas tarafından yana hiç bir beklentim yok. Puan kaybı olursa ancak fenerin kendi mallığından ötürü olur. Sivas tarafı çoktan ayartırmıştır çünkü.

Kova kalecilerinin maçı geldi adam durup durup bu maçı bekliyor geleni gideni içeri almak için ...

Geri
Üst Alt