SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

kalede nikolic olmazsa #fixing

HTalks lol3.webp

"Fener koyk...kartal geliyo"

sivas karizmasını çizdirmeden fener de çok kendini yormadan bu tiyatroyu sonlandırırlar.
0-1 , 1-2, 0-2 ...

Bu maçtan cacık çıkmaz ama bjk maçında puan kaybedeceklerini düşünüyorum

bu arada bir şekilde fenerin şu "tüm maçları kazanırsak şampiyon" durumununda ayrıca kırılması lazım. rahatsız oluyorum çok bu düşünce varoldukça.

puan bıraksalar rahatlıyacağım.

Istanbulspor'u 5-1 yendiklerinden beri 2 ve üzeri farkla kazandiklari maclar:

Adana 4-2 (Son gol 85, uydurma faulden elde edilen frikikten gelen gol)
Hatay 0-2
Pendik 4-1 (87'de penaltidan 2-1 oldu, oradan sonra 9 kisi oynadi rakip)
Rize 1-3 (Son gol 90+3)
Antalya 0-2 (Son gol 90+5)

Ayni haftadan itibaren bize bakarsak 9 maci 2 ve üzeri farkla kazanmisiz. Ic sahada Konya ve Istanbulspor maclari haric gec gelen gol yok maci koparmak (kazanmak icin).

Hissiyatimsi Erkan ve Cihangiller sagolsun bir türlü berabere kalamadilar.

En kötü 3 4 oyuncuları cezalı falan olsun bjk maçına

hatta daha güzeli fener atsın - ismail kart korkusundan hemen 4 oyuncu değişsin .

gol yesin berabere bitsin - genede 2 oyuncusu cezalı olsun.

Sivasspor puan alırsa bu mesajımı beğenenler arasından yapacağım çekilişi kazanan kişi bana Muslera atkısı alacak. Başarılar.

En kötü 3 4 oyuncuları cezalı falan olsun bjk maçına

hatta daha güzeli fener atsın - ismail kart korkusundan hemen 4 oyuncu değişsin .

gol yesin berabere bitsin - genede 2 oyuncusu cezalı olsun.

Bizde de sinirda oyuncular var yalniz, dikkat etmemiz lazim. umarim sakatlik ve kartlari bol olur bu saatten sonra bu $ikecilere insani duygular besleyemiyorum, maalesef.

Bizde de sinirda oyuncular var yalniz, dikkat etmemiz lazim. umarim sakatlik ve kartlari bol olur bu saatten sonra bu $ikecilere insani duygular besleyemiyorum, maalesef.
adamlar 293487283 haftadır korunuyorlar cezalı oyuncu çıkmıyor - bir tarafları atıyor 2 oyuncu olmazsa kaybedecekleri için çünkü.

bizde torreira - muslera ve köhn sınırdaysa çok dikkat etmeleri lazım.

Geri
Üst Alt