SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

adamlar 293487283 haftadır korunuyorlar cezalı oyuncu çıkmıyor - bir tarafları atıyor 2 oyuncu olmazsa kaybedecekleri için çünkü.

bizde torreira - muslera ve köhn sınırdaysa çok dikkat etmeleri lazım.

Torreira o listede sanirim BAY ve Kerem'de dahil.

Sivasspordan hiç ümidim yok ama fener 60. dakikaya kadar gol atamazsa pilleri biter.

4 gün önce 120 dakika yüksek eforla oynadıktan sonra sivasta maç yapmak kolay değil.

adamlar 293487283 haftadır korunuyorlar cezalı oyuncu çıkmıyor - bir tarafları atıyor 2 oyuncu olmazsa kaybedecekleri için çünkü.

bizde torreira - muslera ve köhn sınırdaysa çok dikkat etmeleri lazım.
ferdi ve tadic milletvekili statüstünde zaten, pek kart görmüyor bunlar

Livakovic
Osayi Becao Djiku Ferdi
İsmail Fred
İrfan Szymanski Tadic
Dzeko

İrfan, Mert, Çağlar, Krunic, Mert Hakan, Cengiz, King, Batshuayi, Serdar​

bazı üyeler fener'in sınırda olan adamlarının cezalı olmasını ummuş.
yahu osayi ve osterwolde denen iki ahlaksız , ts taraftarına saldırıp dövdü ceza almadı tiner derbisinden önce herhangi bir kritik oyuncusunun ceza alacagını umuyor musunuz ?
boş bir tiyatro izletecekler .
bir renktaşım yazmış ilk 20 dkda bile fener 2 farklı öne geçebilir. sonra da aralarında top çevirip dururlar.

Bir maçta şike olacaksa tüm takimi başkan nezdinde satın alamazsın bir iki oyuncu veya hoca kaleci ayarlarsın

Ali kova yedek oynamıyor Sivas' ta eski fenerli de yok maçı Bülent in satması için saçma sapan değişiklikler yapması lazım bunuda yapabilir mi ?

Sanmıyorum olağan supheliyken yapamaz Sivas 60 dakika maçı berabere veya önde götürsün yeter sonrası Allah kerim diyip yorulan fenerin dökülmesini izleyelim diyeceğim de birde hakem var

Hem Bülent i hem hakemi yenerse sivasli topçular alınlarından operim

Su mactan umudu olan insan iyi niyetlidir, saftır. Beyler bu mac coktan bitti. Fb'ye 3p yaz gec, hatta taraftari uyusturmak icin 4-5 gollu rahat bir galibiyet ikram eder sivas.

FB nin başına T.D. olarak geçebilme ümidi ile birazcık takımının asılacağını düşünmekteyim. Düşünmek istiyorum. Umarım yanılmam..

Bir maçta şike olacaksa tüm takimi başkan nezdinde satın alamazsın bir iki oyuncu veya hoca kaleci ayarlarsın

Ali kova yedek oynamıyor Sivas' ta eski fenerli de yok maçı Bülent in satması için saçma sapan değişiklikler yapması lazım bunuda yapabilir mi ?

Sanmıyorum olağan supheliyken yapamaz Sivas 60 dakika maçı berabere veya önde götürsün yeter sonrası Allah kerim diyip yorulan fenerin dökülmesini izleyelim diyeceğim de birde hakem var

Hem Bülent i hem hakemi yenerse sivasli topçular alınlarından operim
Çok basit.

Bülent saçma sapan bir oyun anlayışı veya taktik ile çıkar maça. Mesela geriden oyun kurma veya geride açık oynamak gibi.

Fener kontradan veya bireysel hatadan iki tane tıklar sonra da maç biter geçmiş olsun.

Yani konu Fener veya Bülent gibi şike müridi oluşumlar olunca her türlü pisliği beklemekte sonuna kadar haklı insanlar. Fener maçlarında hep olmayacak işler oluyor nedense hep nasıl bir tesadüf ise.

FB nin başına T.D. olarak geçebilme ümidi ile birazcık takımının asılacağını düşünmekteyim. Düşünmek istiyorum. Umarım yanılmam..

Ayı gibi şikebahçesinin başına geçmek isteyen her herif bu maçta puan almaz. Şampiyonluktan ettiği için istenmez adam ilan edilir ve bu yüzden takımın başına geçemez. Beleşoğlu bu yüzden bir daha fb teknik direktörü olmamaz mesela.

Geri
Üst Alt