SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

rüyamda spikerin "ve top ağlarda 3-0 oluyor ... sivasspor dk 58'de rahatlıyor" dediğini anımsar gibiyim ama imkan dahilinde görmüyorum.

sivasta gün batışı, ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz sanırım 🥰

1713768701100.webp

Ayı gibi şikebahçesinin başına geçmek isteyen her herif bu maçta puan almaz. Şampiyonluktan ettiği için istenmez adam ilan edilir ve bu yüzden takımın başına geçemez. Beleşoğlu bu yüzden bir daha fb teknik direktörü olmamaz mesela.
Hani eskiden olurdu ya öz evlat takımına kafa tutunca&yenince ilk o akla gelirdi:)

Manaj'ın livakovice karşı hattrick ile gol krallığına ortak olma ihtimali ?

Niye 1.21’e düştü oran ?

Kafayi yemiş bunlar

Minimum 1.50 verilmeliydi
abanılmış işte...

gerçi fenerlilerin HEPSİ 1-X ÇŞ a dünyayı basıyor totem diye

arkadaşım var ağzıma almyacağım bir meblağ koydu öyle (hep yapıyor - GS maçlarında kazandığını buraya yatırıyor hep cebinden değil) - Bursa şampiyon olduğunda rekor kazanç almıştı :D

Şu maçtan bir puan kaybı çıkarsa çok tatlı olur. Hakemler bıraksa Ali Şaşal denen lavuk bırakmaz. İsmail tamam kaybettik dese Bülent şerefsizi buyur hocam sen kazan der. Saçma sapan bir maç.

Forumun her bir cenabet bireyi şu maçta Fener'e para bassa, belki o zaman Fener puan kaybeder.

Böyle bir maçtır bu.

Fosil böcek avcisini twitterda 5milyona yakın kişiyi engellediği soyleniiyor :asd:

1.22 orandan fenere evi arabayı basalım renktolar

90 dkya şikeyoner olur malikaneye geçeriz

1.22 orandan fenere evi arabayı basalım renktolar

90 dkya şikeyoner olur malikaneye geçeriz
aşağı yukarı 4 -5 gündür iddia'ya başladım. hep canlıdan toplam 14 kupon yaptım. 9 kupon geldi, 5 kupon yattı. toplam 417 tl kazandım.

sırf fb maçı için. şimdi tüm kasayı fb'ye bastım.

ufak paralar ama sonuçta kazanım kazanımdır + kazanma hissiyatı güzel.

fb kazanırsa kuponum gelecek, puan kaybı olursa da helal olsun gidecek para.

Bartuğ denen fener kiralaması Cimbom haini velet dışında kadroda ibrahim akdağ falan var orta saha namına sivasta. İlk yarıdan 4 olur bu maç

Bügün ayaklar titreyecek , baski mactan maca büyüyecek. Bu kirilgan fener biryerde puan kaybedecek oda bu aksam olacak.

Geri
Üst Alt