SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Manaj oynarsa golu var lakin bulent durumu esitlemek için Sivasin as kalecisini kesip ali kovayı oynatir

Dün bizim maçtan kalan biraları bu maçta tüketeceğim.

Artık keyiften mi yoksa sinirden mi içeriz bilemem. Muhtemelen ikincisi olur.

Screenshot_20240422_114342.webp

Manaj'ın Inter'de oynadığını
GLOmWCYXgAAF3gS.jpg:large

Charisis yokmus yav , 2 gram umudum vardi o da gitti

Dün bizim maçtan kalan biraları bu maçta tüketeceğim.

Artık keyiften mi yoksa sinirden mi içeriz bilemem. Muhtemelen ikincisi olur.
Abi sinirlenecek bir şey yok fb 3-1 gibi bir skorla alacak. Tek beklentim kritik adamların 3-4 haftalık sakatlık yaşama ihtimallerınin çok yüksek olması

Abi sinirlenecek bir şey yok fb 3-1 gibi bir skorla alacak. Tek beklentim kritik adamların 3-4 haftalık sakatlık yaşama ihtimallerınin çok yüksek olması
Yok puan kaybedeceklerine dair benim de ümidim yok da. Yine g.tten uydurulan penaltı falan olursa sinir bozucu oluyor.

Bir de haftalardır kart sınırında olan adamları bir türlü kart görmüyor.

Eziklerin en kolay maci adamlarin td si bulent baskani kim oldugu belli kalecisi ali şasal ilk 20 dakikada mac biter bizim kendi isimize bakmamiz gerekir

Puan kaybı beklenen maçlarda kazandılar, bu maç ise ortada. Belki beraberlik olursa.

ifb alir
mecnun fbli
bulent fbli

Min. 2 fark olur Bence

Geçen hafta Apo’nun golünü iptal eden “geliyorum abi” bugün dzeko veya djiku öyle gol attığında hemen orta sahaya koşacağını herkes biliyor.

İlk yarı mı maç sonu mu 3 fark olur emin olamadım.

Ali Şaşal oynamıyorsa bile, diğer kaleciye fb şut attığında nasıl uçmayacağını filan örgütlemiştir

Bir önceki maçta harika oynayan Nikolic değil de kaleye Şaşal geçecek ve maç başlamadan bitecek.

Geri
Üst Alt