Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.389
- 814
- 873
Abartmasak7 puanlık bir fark var, ikili averajı da hesaba katarsak 8 diyelim biz ona. Galatasaray ismi kalan maçlara U15 ile çıksın yine de buradan bu ligi vermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmasak7 puanlık bir fark var, ikili averajı da hesaba katarsak 8 diyelim biz ona. Galatasaray ismi kalan maçlara U15 ile çıksın yine de buradan bu ligi vermez.
Türk var olsa penaltıyı yemişti. Yabancı var işi de götlerinde patladı zuhaha
Rüyalar tersine çıkarmış. ISO tokat atacak
Rüyasında Galatasaray maçını göreni işittim de fener maçını görene ilk defa rastlıyorum...
Kimmisarkadaş kuş olabilir mi ?
Köprümü istiyorumÇok işlek yerde kardeşim, paraya sıkıştık biraz yoksa hayatta satılacak yer değil![]()
O iş öyle değil kanka sakin.Sivas yatacak satacak diyenlerin utanacaklarini bilsem yuzlerine tukururdum. Sivas yuzunden fener 2 sampiyonluk kaybetti.
İzlemedim açıkçası. Ama +9 vermişti 15 te bitirdi onu diyorum.İyi maç yönetti bence baya durmustu oyun
Bülent Uygun elinden geleni yaptı da yabancı oyunculara ye(t)medi. Ali, Uğur, Bartuğ ve İbrahim tercihleri mantıklı mıydı?Sivas yatacak satacak diyenlerin utanacaklarini bilsem yuzlerine tukururdum. Sivas yuzunden fener 2 sampiyonluk kaybetti.
Liva'nın müdahaleye verdi herhaldeKırmızı niye görmedi bu djiku. Topla alakası yok herifin
[Sevmiyoruz/Şikeci] Grubundan çıktığı diyebilir miyiz?Bundan sonra akıllı olun 1 sene kadar şu moddayım 1 sene
![]()
Yok hacı o bu maç için değil di , Karagümrük maçında çıplak fotumu atacaktım. Şansına küs.Mehmet galibiyet icinmi meme acacaktin sen