Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.279
- 20.674
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre yandanyemis diyodun en son ustad@Emre Zeytinli Maç'tan önce Şampiyonluk Totemi için Fb yenilmezse Emre'nin adı Oral Sevmez olacaktı
Ekli dosyayı görüntüle 240912
nefes nefes mikrofona geldi hakemi azarlar gibi bide....ne diyor bu sığır
Penaltıyı yapan becao bu mal ne anlatıyor acaba. Mal olduğu için olabilir.İRFAN CAN "Çok sinirliyim ! Top Auta çıkmış ! Livakovic ayağana gitmiyor! Biz öğretcek değiliz ! AYağına temas geliyor gördük onu - yalan söyleyecek halimiz yok ! "
LAN NE DİON MÜPTEZEL!
O da olur ama onu kabul etmezlerdi bence kanks yavEmre yandanyemis diyodun en son ustad
Çanta gitmiştir ama ona rağmen kazanmayı başaramadılar.canta yolda kayip mi olmus![]()
bende öyle sandım - diyorum niye çağırdı - livakovice bakınca temiz pozisyon - SON var tekrarında çok net göründğ djikuya bakınca.Djikunun pozisyona veriyor penaltıyı ya
Bu mallar livakovic diyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Djiku 1 kere vuruyor olmuyor. Sonra birdaha vuruyor. Dünyanın en net penaltısı. Kırmızı eksiktiDjikunun pozisyona veriyor penaltıyı ya
Bu mallar livakovic diyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oly maçı için oynamadılar süper kupayı onu da kaybettiler. Oly maçında fred i Sivas maçı için çıkardı onu da kaybettiler. Loser ve winner camia olmak arasındaki fark bu işte. Hem süper kupa hem lig hem Avrupa birbiri için gitti ama hiçbir şey alamadılar. Fenerli olsam delirirdim heralde.1macta kupa alma ihtimali varken korktun kactin. Sezonu 0 kupayla kapama ihtimalin 99%
Febe looserligi baska bir looserlik
HayırFb macına sampiyon cıkarsak u19’dan 1 topcu mu cıkarsak acaba
becao mu djiku mu hatırlamıyorumda - hala farkında değil ona hastayım - şuur gitmiş kafa gitmiş - hakeme neler dedi allah bilir penaltıya giderken saydırdı orda.Penaltıyı yapan becao bu mal ne anlatıyor acaba. Mal olduğu için olabilir.