⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

Demirbay’in acilen cikip Berkan’in girmesi lazim.Her topa müdahale etmekten gotu cikti Torreira’nin.Hucumda da Baris cok yalniz kaliyo ve cok top ezdi su ana kadar.İlerleyen dakikalarda Kerem’i sola alip Baris’i Ziyech yerine saga alabiliriz.Ziyech sonradan girdiğindeki etkinligini bir turlu sahaya yansitamiyo 11 baslayinca.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech-akturkoglu
Demirbay-berkan degislikleri lazım orta saha patates oldu yeriz bu oyun anlayisi ile belli

Kontraya çıkarken oyuncumuzu foul yapıldı net sarı kartı vermedi Bahattin, boşuna iyi demeyin şu herife

Yarım sıfır olsun bizim olsun maçı. Alalım hadi!

O rekor kirilacak. Puan kaybedilecek mac bu mac kesinlikle degil

abi ADS de bir şey yok gözünüzü seveyim - alanları biz açıyoruz.

o bıdırık maestro elini kolunu sallaya sallaya gelio 0 dirençle.

Demirbay da hic bir olumlu hareket yok yav.Kagni gibi yoruyor izlerken.Ziyechde cok kotu.Baris gayet iyi fakat tercih sikintilari var.Ama Mertensle birlikte en iyi mucadele eden adam.Orta sahaya berkan lazim.Sag tarafa adam yok.Barisi cekerse kerem zulmune katlanmak zorunda kalicaz.

Ben genel kanını aksine Demirbay da değil daha çok Toreira da sorun buldum. Geçen yıl her yerde olan adam bu sen daa çok alan oyuncusu gibi. Rahatça alabileceği toplarda geri durdu. Sonuçta a abu işi yapacak 1. Nolu adam Toreira.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlla puan kaybedip fbye can suyu olacağız. Hep aynı şey. Adana da ne kastı be

Zanioloyumu izledik barış alperi mi

İnanılmaz kontra şansı verdik, bu kadar palas pandıras oynanmaz hep aynı pozisyonu buldu herifler. Biz de Barış'ın ayağından hat-trick bulabilirdik bazen şanssızlık bazen beceriksizlik engel oldu. Bu oyun temposu işimize gelir mi bilmiyorum, kontralara hiç engel olamıyoruz ve bu büyük problem. Ayrıca Ziyech sayesinde takım şu an resmen 10 kişi gibi. Onun toparlaması lazım, sadece Barış'ın çabası ile olmaz, bu kadar efor ile bir yerde o da patlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes çok gayriciddi. olduk biz kafasına girmişler. adana cezayı keser böyle giderse.

Geri
Üst Alt