Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Barış ın tercih hataları top ezmeleri, İcardi Ziyech in hareketsizliği , Demirbay ın klasık kötü oyunu. Muslera Toreira Mertens ayakda tuttu takımı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda mı daha değil diyorlar bakamadım kadrodaysa forvete girebilirzaha mı kerem mi girmeli?
maç 0-0 da son kısma giderse gör hakemin düdükleri oyunu soğutmasını.Var ufak tefek yok değil ama akışkan maç oluyor TR standartlarına göre onu diyorum. Çoğu hakemin vereceği faulleri vermedi. Balotelli sarı kartı atladı. Barışa da sarı verebilirdi onu vermemesi iyi oldu dirsek pozisyonunda. Genel olarak hakemi beğendim. Ama orta sahamız çok rahat geçiliyor böyle giderse kalp krizi geçircem izlerken.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstediği kadar zorlasın hata yapmaya çok müsait ve çok da hata yaptı ilkyarı.köhnün barışa daha yakın oynaması gerekiyor.golün oradan gelmesi muhtemelTek bırakmıyorlar o da gayret ediyor, adamlar çok konsantreler. Ayrıca BAY orayı gereksiz zorluyor 1'e 1 kalsa zorla ama 1 vs 2 çok gereksiz, pas yapmalı.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katilmiyorum. Ziyech yazacak ikinci yari. Kerem girince de millet kufuru basacak. Ziyech her an maci cevirebilecek bir oyuncu.Ziyeche uygun bir maç değil Kerem'in girmesi lazım bence
Bu nasil acimasiz bir mesaj yine. Birakin herkezi kesip atmayiBiz sezon sonu bir sol bek daha bakalım
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi