⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

Hizli oyunculari var arkaya sarkiyorlar Sanchez olsa iyi olurduda bu adam parmakla gosterilirken nolduda kesik yedi anlamadim. Abdulkerim hava toplarini iyi kesti ama birebirde sikinti yasiyor

Ben genel kanını aksine Demirbay da değil daha çok Toreira da sorun buldum. Geçen yıl her yerde olan adam bu sen daa çok alan oyuncusu gibi. Rahatça alabileceği toplarda geri durdu. Sonuçta a abu işi yapacak 1. Nolu adam Toreira.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top sürmekten çekiniyor.
Boşuna güzelleme yapılıyor çok harika 6 numara vs diye kendine güvenip boş alanları topla katetmeyen adam çok iyi değildir.iyi kesici karşılayıcı top çalıcı olabilir ama oyun kurulumunda çok eksik torrrea

ziyech --> kerem olabilir gibi

maç 0-0 da son kısma giderse gör hakemin düdükleri oyunu soğutmasını.

55-60 a kadar yazmamız lazım yoksa çok tatsız maç sonu olacak.
Aynen böyle giderse son dakikalarda daha çok kontra verip gol yeme ihtimalimiz de yükselir. 60 a kadar gol bulmamız laızm. Okan hoca içerde ayarı veriyordur şimdi güveniyorum takıma ama ilk yarıda gol bulamamamız yazık oldu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense hep son metrelerde sacmaliyoruz. Biraz beyni calistirsak cok daha rahat gol buluruz her mac. Kolayi varken zora kaciyoruz. Örnegin keremin direkten dönen sutu. Tamam gol olursa güzel ama daha kolayi icardinin önüne birakmak orda. Coktan 1 veya 2 gol olmaliydi.

Bizde ekstra pas olayı yüzünden gol gelmiyor 2 3 kere böyle pozisyon harcadık

Ads defansı kötü eyvallah

ama İcardi daha kötü arkadaş yaaa

Bi canlan ulaaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt