Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Aktürkoğlu kanatta oynar oynarsa ortada batırıyorAktürkoğlu kanatta olmaz. Oynarsa ortada oynasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aktürkoğlu kanatta oynar oynarsa ortada batırıyorAktürkoğlu kanatta olmaz. Oynarsa ortada oynasın.
Top sürmekten çekiniyor.Ben genel kanını aksine Demirbay da değil daha çok Toreira da sorun buldum. Geçen yıl her yerde olan adam bu sen daa çok alan oyuncusu gibi. Rahatça alabileceği toplarda geri durdu. Sonuçta a abu işi yapacak 1. Nolu adam Toreira.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ads oyundan düşecek elbet
Aynen böyle giderse son dakikalarda daha çok kontra verip gol yeme ihtimalimiz de yükselir. 60 a kadar gol bulmamız laızm. Okan hoca içerde ayarı veriyordur şimdi güveniyorum takıma ama ilk yarıda gol bulamamamız yazık oldu.maç 0-0 da son kısma giderse gör hakemin düdükleri oyunu soğutmasını.
55-60 a kadar yazmamız lazım yoksa çok tatsız maç sonu olacak.
Son 30 dakikalık oyuncu işte, rakip yorulunca boş alan bulunca iş yaparZiyech'i oynatacaksan son 10-15 dakika oynatacaksın yoksa bir halta yaradığı yok
Çalışıyorum reis hava acayip sıcak yine de maça gitmezdimMaça gittin mi üstat, oralarda mısın?
Bence hayır kaybettiği her top kontra yeriz adamların şakası yok birde kurtarıcı olarak aldın mı Allah her topu alıp kaleye gitmeye kalkarZiyeche uygun bir maç değil Kerem'in girmesi lazım bence