Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Muslera Mertens mükemmel oynamasa yenemezdik. Skor güzel ama şampiyonluk maçları için güven veren futbol yokdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk gole kadar cok kontrollu oynadigimiz soylenemez ama gene de bekledigim gibi oldu mac. cok sukur Galatasarayliyim..kontrollu oyundan yanayim. basit hatalar yapmaz isek 2-3 fark ile alabiliriz maci insallah. bekledigimizden rahat gecer umarim mac.
Topa müdahale etse bence de olmayacaktı ama adam topu bırakıp Barış'ı indiriyor o yüzden bana göre penaltı. Her neyse güzel 3 puan şimdi yarın bütçe kongresini rahatlıkla takip edip BB açıklamasını bekleyeceğiz.ilkini şerefsiz portekizleye yazıyorum
ikincisi bence değildi (BAY'ın kini diyorsan )
öyle ama bariz değil ya - o kadar vücüt mücadelesi bence bu işin içinde olmalı - hızlı topta topu kovalamayı bırakıp barışı tamamen kesse eyallah ama öyle bakmadım açıkçası.Topa müdahale etse bence de olmayacaktı ama adam topu bırakıp Barış'ı indiriyor o yüzden bana göre penaltı. Her neyse güzel 3 puan şimdi yarın bütçe kongresini rahatlıkla takip edip BB açıklamasını bekleyeceğiz.
Ne bombasi hocam cocugu koyduk artikÇok iyi oldu be. Bombayı şikeci camianın kucağına koyduk bekliyoruz.
Bence bu sezonun en anahtar olayı bu. Rakipler düşüyor, bizimkiler ayakta kalıyor, müthiş fizik gücü var takımda. Alanya maçında da ilk 45 dk Alanya bir tarafını yırttı, 2.yarı yürüyecek halleri kalmadı, bu maç Adanalılar da nispeten öyle oldu. E boru değil, Bayern ve Manu bile maçların büyük bölümünde abandone oldular karşımızda, ligdekilerin hiç şansı yok.Takımın fizik gücü ciddi iyi bu arada. 60 dakika dayanabiliyorlar tempoya. ADS sınırlarını zorladı bugün.