Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 2.019
- 1.406
- 1.413
15te 15 oldu şaka maka
kuşların gözü ile nasıl duruyoruz acaba, nasıl bi ümitsizliktir
kuşların gözü ile nasıl duruyoruz acaba, nasıl bi ümitsizliktirSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuşların gözü ile nasıl duruyoruz acaba, nasıl bi ümitsizliktir
Topu tamamen bırakıyor, hiç müdahale etmeyi düşünmüyor sadece Barış'a gidiyor gibi geldi bana o yüzden penaltı diye düşünüyorum. Benim de beklediğimden daha sıkıntılı geçti ben gol yiyeceğimizi kesin düşünüyordum ki pozisyon da verdi ben 2-4 gibi bir skor bekliyordum ama ilk yarıda 1-3 falan yapmış olmamızı da bekliyordum ki ilk yarıda bu maçı çözebilirdik Barış biraz gününde olsa onu çok iyi işlerdik çünkü ama kendisi bu gün pozisyon bitirme tercihinde çok kötüydü.öyle ama bariz değil ya - o kadar vücüt mücadelesi bence bu işin içinde olmalı - hızlı topta topu kovalamayı bırakıp barışı tamamen kesse eyallah ama öyle bakmadım açıkçası.
beklediğimden daha sıkıntı geçti maç açıkçası - ben ADS den bu kadar maça asılmasını beklemiyordum. 2 3 oyuncusuna verilmiş bir şeyler başta Mendoza dingili %1000.
balotellinin pili bitip top tutamayınca çok rahatladık.
Kemal'im yarın da 8taş şaşırtıp 1 yense ne kadar güzel olur yav@Murat Durmaz demiştik değil mi?![]()
hEMEN hemen tuttu gibi1-2 biter gibi İnşallah
Dayım onu hesaplayıp vurdu raad olama demirbay'ın şutu direkten çıksaydı barış %100 deyken öyle bir ban yerdimki belli değil
öyle zaten, kısa mesafede benim kabulüm öyle şeyler. Barışta koyup yere indirebilridi misal - daha doğrusu 1 adım atsa adamın vücut koyması arkadan müdahele olcaktı - o zaman %100 penaltı olurdu.Topu tamamen bırakıyor, hiç müdahale etmeyi düşünmüyor sadece Barış'a gidiyor