SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan

MS

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
Besiktas leş beyler maçtan önce de dedik. Fb 9 kişi kalsa bjk yine gol atamaz.

OX- Muleka değişikliği yapardım. Redmond olacak biri varsa ancak OX olabilir.

Bu bjknin şampyionluğa oynayabilmesi için temizinden bir 50 kağıt harcaması lazım

Aynı şeyi düşündüm var ya
Yani dirseği gördüm diyorsun ama kart vermiyorsun
fenerli olsan iyi lan ben habire geçireyim böylr dersin
rakip olsan ohooo bunlar dövüyor hoca müsaade ediyor, sakatlanmadan etliye sütlüye karışmadan bitireyim şu maçı dersin
Sonra da Aoouuvvvv gener uçuyor kaçıyor
Çoğu maçları böyle bunların
Sezon başından beri böyle bu

Satilmis falan diyorsunuz da bjk’nin top oynamaya hali yok. Bunlar iki uc senede zor toparlar kendini.

Musrati için geldiğinde bu yetenek fukarası mal dediğimizde modric yapanları bir sahneye alalım, en azından özür dileyin.

Necip leş atmasa penaltı olacaktı, gol de ofsayt sayılacaktı. Nusret topçu değilmiş. Yolsuzluk kokusu var

kirmizi yemis gerizekali hic bakmaya gerek yok o zaman

Koç Musrati denen adamı bir Galatasaray maçı bir de bu maç için hediye etmişti jk'ye zaten

çok erken 10 kişi kalmıs bjk.
hakemler boyle durumlarda genelde dengeyi bulmaya calısır.
ikinci yarı fbye bir kırmızı supriz olmaz.
Bu hakem vermez faulü bile zor veriyor Beşiktaş'a istemeyerek. Vücut halı gosteriyor bunu

Serdar topraktepeye iyi bir fırsat gelmişti ama iyi kullanamadı saçma bir 11 ile maça çıkmış ayrıca takım hiç mi motive edilmez

Bu arada maç 11'e 11'ken de fenerin mallığına bakıyordu. 11'e 10'ken de fenerin mallığına bakıyor. Fener saçmalamadıkça puan kaybetmez bu maçta. Hiçbir şey yapmaya mecali yok jk'nin.

BJK'nın tek şansı mümkünse 75-80'e kadar 1-0 götürmek. Sonra da FB'nin oyuncu değişiklikleri, yorgunluklar, 1-2 pozisyondan sonra FB'lilerin 1-0'dan dolayı gerilmesi falan derken bir karambol gol bulmak. Ya da FB'li birinin malca bir kırmızı görmesi olabilir, malca diyorum çünkü çok bariz malca bir şey olmadıkça hakem kolay kolay göstermez.

Geri
Üst Alt