SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan

MS

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
Alan razı veren razı bi maç olacak hakem önemli değil.

Bakalım beşik mı kertecek yoksa salıncak mı kertecek.

BJK Kadıköy'deki maçlarda Fener'e oldum olası ters gelmiştir. Eğer ellerinden geleni yaparlarsa puan alabilirler.

Portekizli fosil kalsaydı gol bile atamazlardi ama şimdi enazindan gol atarlar ,fener inanılmaz gergin bu mactada puan kaybı olursa ismaili mekkeye geri gonderirler

BJK nin yapması gereken arka tarafa topları gönderip sürekli baskı kurmak. Takımın yürüyecek hali yok umarım biraz zorlarlar.Tam BJK kalibresinde maç.Tek istediğim bize karşı oynadıkları gibi oynasınlar yeterli.Tam kıvamında olur.
Bizde başarılı olamadılar ama bu sefer kale folluk:)içeri kesin atarlar. .kesinlikle denemeleri sonuç verecektir.Sadece istemeleri yeterli.

Neyse ki 10. dkda 2-0 olacak böylece hayalperest renkdaslarimizin beklentileri erkenden son bulacak.

küçük şikecinin dümdüz domalacağı bir maç. tam tersi bir sonuç beklemek hata olur.

bjk kaybederse başakşehir hatay'ı yener ve 4.sıraya yerleşir

bjk için çok kritik maç arkadan rize-kpaşa-alanya geliyor. Hepsiyle maçları var

Jk nın bisey yapabilecek gucu olduguna inanmiyorum istegi varmi onuda hic sanmiyorum.yavsaklar kendi kendine celme takarsa anca bizlik bisi cikar bu mactan.

iddia tarihinde bir derbide bir takıma verilen en düşük oran herhalde?

bizim maç bu maçın sonucunu 180 derece etkileyecek bence

en ufak hata yaparsak bütün haftanın keyfi zehir olur

Bu haftanın 3 Maç'ı Bizim maçla Fb'nin Maç'ının yanında Ts Maç'ı.Bu 3 takımdan en az 1 tanesi kazanamayacak gibi yav :D İnşallah Fb kazanamaz :D

Geri
Üst Alt