SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan

MS

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

Semih yetişmesi lazım, muleka sol kanatta daha iyi göründü. Ghezzal oynamasın leş durumda, semih yetişmez ise forvette cenk olsun derbilerde hırslı oynuyor.

mert

necip worrall colley masuaku

musrati gedson

rashica muçi muleka

semih (cenk)
İlk 11 tutmuş benim
74c1daee7cb4cc7517f74593799fa8fe.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Necip şunlara yine Gol atarsa kahkaha atarım ben yav :D

HTalks yorumu ..."Muçi - Musrati alnı açık çıkarsa bugünkü sınavdan ...20 M EU vermişiz ama şampiyonluğa oynayacak takımın çekirdeğini oluşturmuşuz deriz"

fener güzellerken kendini kandırma durumuna engel olamamış paşam.

Beşiktaş’ın ilk 11’i: Mert Günok, Necip, Worrall, Omar, Masuaku, Al Musrati, Muçi, Gedson, Rashica, Muleka, Semih.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi.

Bjk'nin defans evlere şenlik. Necip stoper, Onur bek olmalıydı. Onun dışında Bjk'nin ileri 3'lü hoşuma gitti Rashica, Muleka ve Semih 3'ü de hareketli adam ve defans arkasına sarkabilecek adamlar bu konuda iş yapabilirler. Dzeko'nun yedek olması hoş olmamış keşke oynasaydı. Bats'ın Worrall'ın içinden geçme ihtimali çok yüksek. Bir ihtimal Bjk geride yaslanıp uzun top oynayacaklarsa tamam ama en o durumda Muleka- Muci- Rashica ön 3'lü yapıp orta sahayı Amartey- Musrati- Gedson 3'lüsü tercih ederdim ve hep defans arkasına uzun top çalışır topu Fb'ye bırakırdım. Öbür türlü savunması çok zor Bjk'nin özellkle Worrall ile.

kaç kırmızı kart çıkar ? 1 -1 yoksa bjk 9 kişi tamamlar falanlar ?

Beşiktaş’ın ilk 11’i: Mert Günok, Necip, Worrall, Omar, Masuaku, Al Musrati, Muçi, Gedson, Rashica, Muleka, Semih.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi.

Bjk'nin defans evlere şenlik. Necip stoper, Onur bek olmalıydı. Onun dışında Bjk'nin ileri 3'lü hoşuma gitti Rashica, Muleka ve Semih 3'ü de hareketli adam ve defans arkasına sarkabilecek adamlar bu konuda iş yapabilirler. Dzeko'nun yedek olması hoş olmamış keşke oynasaydı. Bats'ın Worrall'ın içinden geçme ihtimali çok yüksek. Bir ihtimal Bjk geride yaslanıp uzun top oynayacaklarsa tamam ama en o durumda Muleka- Muci- Rashica ön 3'lü yapıp orta sahayı Amartey- Musrati- Gedson 3'lüsü tercih ederdim ve hep defans arkasına uzun top çalışır topu Fb'ye bırakırdım. Öbür türlü savunması çok zor Bjk'nin özellkle Worrall ile.
Bence gayet yeterli ve doğru kadro fener soldan çok hücum ediyor tadic ferdi fener hucumunun yarısı orayı neciple kapatması doğru hareket

Masuaku irfanı durdurur zaten
İlerde hızlı koşan adamlar olmasına avantaj al muratı uzun atacak rashicsa semih muleka koşacak hata bekleyecek muci de aldığı topları gedsonla birlikte dripling ile taşıyacak kadro kalitesi yeterli

Önemli olan bjk isteyecek mi isterse kazanır

İsmailin gözler sulandı röportaj verirken ağlayacak gibi :)

İsmail Kartal: Derbi kadrosuna almadığımız isimlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım.

Batshuayi boş kaleye falan kaçırırsa maç sonu cümbüş olur

Geri
Üst Alt