- 31 Ağustos 2021
- 69.096
- 49.512
- 3.258
benim endişem Hurma'nın fenere yaptığından kıvırıp bize 25k değil 6 7 k ya da her neyse hakkımız onu açacak olması ya da "başka stad" ayaklarına girmesi.nasıl bilet bulacağız yaw hemen almak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim endişem Hurma'nın fenere yaptığından kıvırıp bize 25k değil 6 7 k ya da her neyse hakkımız onu açacak olması ya da "başka stad" ayaklarına girmesi.nasıl bilet bulacağız yaw hemen almak lazım
Nerdesin la sıddık?Bu maçı kaybedersek sebebi hakemler olur. İnşallah 4te4 yaparız.
Bu maçın hakemi Arda Kardeşler olacak bence.
Zorbay Küçük ise Karagümrük deplasmanına verilecek. İlk yarıdaki Sivas maçını Zorbay yönettiği için, bu maça onu vermezler diye düşünüyorum.
bence 25-30k bilet çıkarırbenim endişem Hurma'nın fenere yaptığından kıvırıp bize 25k değil 6 7 k ya da her neyse hakkımız onu açacak olması ya da "başka stad" ayaklarına girmesi.
ismimi Birdfucker olarak değiştirir misiniz?
nasıl bilet bulacağız yaw hemen almak lazım
ismimi Birdfucker olarak değiştirir misiniz?
satışa çıkmadan şimdiden nasıl ayarlayacağız ki yav.Sivas maçına arkadas 1 hafta önceden 3 bine zor buldu o da bok gibi yerdenmis ..k.gumruke gideceksen şimdiden ayarlamak lazım..Sivas'ı duyduktan sonra fener maçında devir işi olsaydi eski püskü de olsa bir araba parası isterlermis son gunlerde
Desteklerim ama Keramettin ne der bilmem bu hamleye.ismimi Birdfucker olarak değiştirir misiniz?
senin tribünde takip ettiğin tüm maçları kaybetmiştik gitti şampiyonlukTribünde takip edip ekibimize desteğimi esirgemeyeceğim müsabaka ..
Sonsuza kadar kazanamayız. Bir yerde takilacagiz o da bu mac olur. 1-3 yeniliriz.
Tribünde takip edip ekibimize desteğimi esirgemeyeceğim müsabaka ..
nerde bu hirbo ?Ekli dosyayı görüntüle 242223 bu şekilde okuduğum bir post.
Gaziantep Fk Maçı'na benzer Oranlar'ı var reis.2/1 beklenilebilir.Oranlar'a bakılınca Ms 1 Ve Kg Var çıkıyo ek olarak..
bu maç deplasman ya, 3-5 bin torpilli hariç herkesin şartlar eşit gibiSivas maçına arkadas 1 hafta önceden 3 bine zor buldu o da bok gibi yerdenmis ..k.gumruke gideceksen şimdiden ayarlamak lazım..Sivas'ı duyduktan sonra fener maçında devir işi olsaydi eski püskü de olsa bir araba parası isterlermis son gunlerde