- 21 Haziran 2011
- 27.107
- 7.270
- 2.238
4-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corner kick yahut uzaktan şut gibi silahlarımız varken kazara yemezsek allah muhafaza yine kilidi bi şekil açarız şu manay denen herife dikkat etmek lazım
Sevgili Hayri demeyi unutmussun hocamsivas'i ve genel ligi -biz ve derbi maclari haric - yillardir izlemedigim den net yorum getirmek den imtina ediyorum . haliyle sizler kadar takip edemiyorum sevgili hayri . kismen, teknik anlamda rakibe dair sunlari yazmayi dusundum :
sivas da ,fb macinda oynayanlardan *ugur ve koita ;
sonraki hafta ugur ciftci sari kart cezaliydi, gollerden birine imza atan koita da keza. her ikisi de bizim macta sahada olacak. bi ara *kendisiyle ilgilenmistik. yaniliyor da olabilirim.
dedigin gibi, formda isimleri manaj,koita ve benzer cizgi de oyunculari *momentum/form/moral/motive (son 4 macta 3 galibiyet 1 beraberlik) vs ile maca konsantre cikmalari olagan,,, o yuzden biz kendi genel takim konsantrasyonu elden birakmadan, ciddiyetle hedefe kilitlenmis sekilde hayirlisiyla gereken golu , golleri bulup macimizi alip onumuze bakmaliyiz.
acikcasi maca dair tek endisem, son maclar da gereken den fazla firsat veriyoruz rakiplere...
kasimpasa bir kacini degerlendirdi, sonraki hafta ve bu hafta muslera benzer firsatlara gecit vermedi, fisi cekebildik . kale oyunda tutamasaydi, dusunmek bile istemiyorum.
yine de bold belirtmek gerekir, ozellikle ads macinda 8 net golluk firsat vermemiz, oldukca dusundurucu. o yuzden her anlamda tam konsantrasyon mutlak oncelik olmali .
saygi ve selamlar.
Malafatı sıvazlatırız.
Bence defansi bozmanin sirasi degil. Apo-KDB-Kohn uclusune daha temkinli olmalari soylenmeli. Bu arada hucumda elimize gecen firsatlari degerlendirmeli sadece uc puana odaklanmaliyiz. Baris gene kafasi one egik kosturmaya basladi. Kerem A solda degerlendirilebilir.defansta son haftalarda cortlama söz konusu.
sanchez reise görev verilmeli
Niye son haftaya kadar devam etsin ki yarış?Sivas-Karagümrük-Konya 3 maçı kazandığımız an şampiyonuz şaka maka. 3ü de birbirinden kötü takım umarım rehavet olmaz da hakettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız.
+ Apokerim açılırsa Koita'nın arkaya kaçma ihtimalleri.Rey Manaj 'a dikkat .
erken gol şart.Tam Ziyechlik maç sivas hayvanlar gibi kapanıp manaja koitaya top şişirecek çünkü.