- 12 Haziran 2015
- 35.883
- 31.531
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthis fanteziymis kina yakarsinfantezi senaryom;
ilk yarıda artarda beklenmedik 2 şok yiyoruz skor 0-2 oluyor. ilk yarı bitmeden bari 1 gol atalım derken ilk yarı 0-2 bitiyor. herkes stresli, gerin , sinirili, tribün homurdanıyor derken gol gelmiyor bir türlü. dakida 80 oluyor köhn ortasıyla icardi kafa golü atıyor skor 1-2. dakika 88. penaltı kazanıyoruz ama hakem önce vermiyor ama var çağırıyor ve vermek zorunda kalıyor. icardi vuruyor top direkten dönüyor. dakikalar 90 oluyor ve kornerden Nelsson 2-2 yapıyor. 5 dakika uzatma veriliyor ve ataklarımızı sıklaştırıyoruz derken, sivasspor kontra yakalıyor koita sağdan geliyor Muslera'dan sıyrılıyor ama açı dar olduğu için içeri manaj'a çeviriyor ve gol oluor. hakem maçı bitiriyor ve 2-3 kaybediyoruz. niye öyle oldu ben de anlamadım
Seni zehra başlığına alalımfantezi senaryom;
ilk yarıda artarda beklenmedik 2 şok yiyoruz skor 0-2 oluyor. ilk yarı bitmeden bari 1 gol atalım derken ilk yarı 0-2 bitiyor. herkes stresli, gerin , sinirili, tribün homurdanıyor derken gol gelmiyor bir türlü. dakida 80 oluyor köhn ortasıyla icardi kafa golü atıyor skor 1-2. dakika 88. penaltı kazanıyoruz ama hakem önce vermiyor ama var çağırıyor ve vermek zorunda kalıyor. icardi vuruyor top direkten dönüyor. dakikalar 90 oluyor ve kornerden Nelsson 2-2 yapıyor. 5 dakika uzatma veriliyor ve ataklarımızı sıklaştırıyoruz derken, sivasspor kontra yakalıyor koita sağdan geliyor Muslera'dan sıyrılıyor ama açı dar olduğu için içeri manaj'a çeviriyor ve gol oluor. hakem maçı bitiriyor ve 2-3 kaybediyoruz. niye öyle oldu ben de anlamadım
yanlışlarla dolu bi 11Icardi
Zaha - Ziyech - Baris
Demirbay - Torreira
Kohn - Sanchez - Nelson - Kaan
Muslera
Bu macta apo yerine Sanchezi kullanmak daha mantikli olur Manaj ve Koita'ya karsi
3 orta saha oynayınca daha kompakt olmuyoruz tam tersi rakip rahatça oyun kuruyor. Bu sezon bir kaç kez bunu gördük.3lü ortasaha bugun olmazsa nezaman sevgili sokan hocam
hic 3lü oynadıgımızı hatırlamıyorum prag deplasmanında tam deneyecekti kırmızı yedık3 orta saha oynayınca daha kompakt olmuyoruz tam tersi rakip rahatça oyun kuruyor. Bu sezon bir kaç kez bunu gördük.
fantezi senaryom;