⚽ SL 23/24 H:35 | Galatasaray 6-1 Sivasspor | MS | 5 Mayıs

Manaja cok top indirtecegimizi sanmam, bu işin kralı balotelli bile cok az top kullanabildi

Onunu kapatalim sut cekemesin kafi

:love::love::love:

GM0zVBYW0AAocJm

Maç Sivas'ın ceza sahası yakınında oynanır çıkarmayız o taktik ne öyle

Acilen kontrolden çıkıp içinden geçtiğimiz 10 dakikalık o sekansa ışınlanmak istiyorum.

Duran top dışında, Abdulkerim ne Nelson'u nede Sanchez'i kesemez. Sanchez>Nelson>Abdulkerim

Sikeci bülo yu az biraz tanidiysam fb maçı öncesi buna yatış için 2-3m tl ateslemislerdir buda sinsi olarak ben bunlardan puan alıp Galatasaray maçında bunlardan 10m isterim demiştir. Sinsinin yüzünü güldürmeyin

şaşal kovasını niye oynatıyor bu adam diger iyi kalecide iyileşmiş

Ulan yaz gribi mi olduk ne olduk başım kalkmiyor sabahtan beri. Umarım cimbomum yüzümüzü güldürür
gecmis olsun sevgili eray .
Aslında kendi sahalarında beklemeleri bir bakıma bizim için avantaj. Çünkü hataya meyilliler, biz fırsatları değerlendirir isek bu diziliş işimize gelir.
bizim son ads macinda gibi -kilidi acan- gole benzer bir golle bu maci da hayirlisiyla acacagimizi bekliyorum.

diger yandan, erken bir surpriz golle rakibin gardini dusurup yelpaze gibi acilmalari ile ibre istedigimiz sekle burunur.

her halukar da, son maclarda rakiplere verdigimiz firsatlari bu macta yapmamaya ozen gostermeliyiz . rakipte bunu degerlendirecek tek vurusluk oyuncular mevcut.

hissiyatim, ziyech golu benzerini bu aksam mertens ayagindan da bulacagimiz yonunde .

hedefe odak ve konsantrasyonu bir an olsun elden birakmamali sahadaki oyuncularimiz .

yedek kadro da her an oyunu degistirecek isimlerin olmasi da hoca niin elini ister istemez rahatlatiyordur . ziyech ,mertens, icardi acamazsa, zaha,tete,vinicius var.

vurdugunuz gol olsun . haydi aslanlar .

Geri
Üst Alt