Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Bu bülent değil miydi yav 5 yerim 7 8 yerim ama 6 yemem diyen 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haci o benim totemim , son 3-4 haftadır yapıyorum@Mehmet Mehmetoglu sakin dedim di mi bak güle oynaya kazandık
Fener her maçı alırsa, bizde fenerle oynayacaksak, nasıl biz her maç berabere kalacaz ..? beynim yandıNeyse ligin averaja kalma ihtimali zaten bu maçtan sonra neredeyse sıfıra indi. Sadece kalan 3 maçımızın tamamının da berabere bitmesi halinde averaja kalıyor. O da neredeyse imkansız.
Edit: Fenerin diğer tüm maçları kazandığı öngörülürse.

Maçta sivasın içinden geçtik, tecavüz ettik, üstüne işedik, öldürdük ama içim soğumadı.Resmen 8-10 tane atmadigimiza uzuldum. Benim gibi hisseden varsa like
İcardi' nin topa teması temiz; sonrasında kalecinin eline ayrıca bir temas olduğunu da sanmıyorum. Skor kritik olsa VAR devreye girip golü verdirirdi muhtemelen...skor 5-1ken icardinin verilmeyen golünde tribünlerin hayvanlık acayipti![]()
Tribün harika idi ya üstad, ama verilmeyen golde ben de sinirlendim epey skor umurumda olmadıskor 5-1ken icardinin verilmeyen golünde tribünlerin hayvanlık acayipti![]()

6-1'e rağmen neden +2 verildi diye yazıp durdum işteNelsson en azın 7/10 luk maç çıkarttı, istatistik üzerinden puanlamaları bu yüzden pek doğru bulamıyorum.