SL 23/24 H:36 | Fenerbahçe 3-0 Kayserispor | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Tavşan atletin dalağa şişti yarıştan çıkmak üzere. Dayan tavşan atlet. Şu maçı kazan da 6 puan fark ve minimum şansınla Rams Park'a gel. Böylesi herkes için daha heyecanlı.

murpan kadro yaptı mı maca kacırdım

mert müldürde cezalıymıs

irfan osayi yok mertte yok

sag bek kım

galip gelemeyecekler

arenada tüm gücümüzle üstlerine çökeceğimiz ortamı şu an asla istemezler. ha yendiler mi daha iyi lig bitmemiş olur - fener maçında farklı perçinleriz.

kgümrük-gs maçına gideceğim için yenmesen de olur fenerim

İsmail Kartal'ın kariyerinde Fb dışında sadece 22 galibiyeti varmış ulan :D

Okan hocanin sadece 19/20 sezonunda daha fazla galibiyeti var lig ve kupa'da :ROFLMAO:
Yav reis inanılır gibi değil sezon başında Transfermarkt denilen taraflı 1 site yardımcı hocalık zamanında aldığı 2 şampiyonluğu da sırf bu kazanmış gibi gösterdiler :D

murpan kadro yaptı mı maca kacırdım

mert müldürde cezalıymıs

irfan osayi yok mertte yok

sag bek kım

Ferdi geçer bu seferde sol bek yok. Stoperlerden birini beke çekerler muhtemelen Djiku olur çünkü dribbling becerisi var.

Kayseri kötü ve eksik ah küme hattında olsaydı ne olurdu aşırı zorlarlardı.

İrfan adale patlatmış sezonu kapadı. Cengiz Ünder'in beli dönene kadar lig biter. Osayi'de bilgi yok ama o da patladıysa zaten İsmail ve Oostorwolde ile yiten atletizmleri sıfıra iniyor. Kayseri siyahi oyuncu ağırlıklı takım her şey olabilir yani çıtırdan ümitlendim.

Kahveci 2. derece yırtılmış. O da olmadığına göre, Gökhan Sazdağı da oynamazsa KS galibiyeti şaşırtmaz.

Sağ bekleride yok. Müslüman ISO hoca zamaninda serdar dursunu 10 no, osai ve ferdiyi bek yaptıysa, şimdide gerekenj yapıp Türk futbolunda bir çağı kapatıp yenisini açacaktır.

kjhgf.webp
kjhgf2.webp

Zaman geçmiyooor... bizim maçtan çok bunların maçındaki tribün performansını bekliyorum

Biz son 15 dakikaya en az iki farklı girersek önde olsalar bile bilerek yenilirler bu şikeciler. Kayseri maçını iy/ms 1/2 oynayacağım.

Geri
Üst Alt