- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.119
- 5.338
Degisiklik yok
Rezalet
Rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne kadar yiyebiliriz misalkerem aktürkoğlu girerse çok kontra yeriz.. şu an takım en iyi 11.
bire bir de karsisinda avantajli bir profil oldugundan bariz siritti abdul. keza ayagindan top cikarimlari da bugun vasatti. merkez den lucas ve demirbay gec destekleri dolayli golu yerken stoperlerimiz ile dmlerimizin arasi bayagi acikti ordan kosarak da olsa bi nevi yuruye yuruye gelip golu attilar . buraya sanchez bold bu maclik oynamaliydi, rakipteki ondeki oyuncular dikkate alindiginda.Abdul çok kötü
kohn ve baris o bolge de kapana kisildilar bariz. kgumruk ikili uclu kapadi o bolgeyi, yapilacak olan ya geriden kesme iceriye orta servis etmeliydik gununde bir abdul veya bir tik onundeki kerem vasitasiyla,, ama ikisi de bunlardan uzak bir gorunumde idiler. kohn'un yapacagi tek olay su macta; topla topsuz bindirmeler de sangare vsyi saliselik baglamda ekarte edip ivedi topu ayagindan cikarmasiyla iceride topu degerlendirmemiz.Köhn kötü
bir iki kritik top kaybi yapti kontra yedik. top ayagindayken al verleri biraz daha hizli,, toplari da daha garantili ayagindan cikarmali, bi sekilde ziyech,,mertens le bulusturmali. ikili baski gelir gelmez topu geriye veya yana oynarken macin ritmini kaybediyoruz. zaten defnsif olarak geriye gelmeyi gec yapan bir oyuncu demirbay. golde kaan dan tut, lucas,demirbay vs yer tutus ve yerini kaybetme hatasi yapiyorlar.Demirbay etkisiz
yenilen golde kritik bir hatasi mevcut. bolgesini birakip lucas ve demirbay'in arasinda isi olmamaliydi. hele ki byle bir rakibe karsi. aldigini kontraya ceviriyorlar.Kaan etkisiz
karambol bol olacak gibi bu macta gidisat bunu gosteriyor. bir iki bu tur sans yakaladi iyi oturtamadi. diger turlu ya kosu yoluna atacaksin, ya nokta orta ile bulusturaacaksin.İcardi etkisiz
o bolgeyi kgumruk iyi kapadi ikili uclu. yapacak bir sey pek yok gibi, ya kanadi degistirecek ziyech buraya gececekti, ya arkya bol kosu yapip bu ucgen kapamanin dengesini bozacakti.Barış golü attı ama sahada yok
ben sahsen begendim. onde en cok baski yapan, cikislari engelleyen ilk isimdi. golde de payi buyuk. 2.yari gol atarsa sasirmam.Mertens asist yaptı ama diğer maçlara nazaran durgun
hayirlisiyla kazanacagiz. konsantrasyon.Canlanın ulan yaaaa
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de aynisini diyorum iste bugün berabere kalsak bile fb haftaya bizi yendiginde yine önlerinde oluyoruz.Fark var
Bugün yenilirsek haftayada keza fener o balık galibiyetlerinden birini alırsa şampiyonluk gitti.
Bunlar bizi yense bile muhakkak 1 puan avantajı almamız lazım
Karagümrük kondisyon açısından düşüş yaşayacak.
Hurra oynasak sakin oynasak istedigimizi alacaz
İnşallah reis valla tedirgin oldumAverajin bi önemi kalmadı kral