⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Bu takıma acil sağ bek orta saha lazım mertensinde yükünü azaltacak bir 10 numara lazım seneye geri kalan bölgelerimiz iyi ama orta saha eksikliğini bariz gördük bu maçta

Tam bir azman. Golu cok klasti. Diger oyuncular adamin yaninda cocuk gibi kaliyor :)

Bence Okan hoca Abdulkerim'e cok sinirlendi o golden sonra.
Apo’nun yapacağı birşey yoktu ya kızamıyorum bu herif Amerikan güreşçisi olacakken futbolcu olmuş son anda uzun zamandır böyle iri forvet görmedim ben işin tuhafı ayakta var adamda

Marcao sen acayip bir hayvansın.

Aynen tam bir hayvan
Ama fiziği kaynaklı hız ve teknik dezavantajları da var
Böyle bir oyuncuyu boğuşarak durduramazsın
Tıpkı takiplerin Barış’ı boğuşarak durdurmakta çok zorlandığı gibi
Böyle bir oyuncuya daha top gelmeden ilk hamleyi yapıp top aldırmayacak, aldırırsa da hızı sayesinde dönüp tekrar kapatacak defans lazım
O da bizde tartışmasız Davinson’dur

Hocanın kupa maçını tekrar izleyerek direkt Davinsonu oynatması gerekirdi
Hadi haftalardır kazanan kadroyu bozmak istemedi, bari 2. devre başında hamleyi yapması gerekirdi
Fener maçında daha dikkatli analiz ve taktikler yapacaktır hoca

Neyse, Marcao da yetmedi rakibe
Herkesin aksine çok korktuğum bir maçtı, öyle veya böyle bitti ve kazandık şükür

Hem hocada hemde oyuncularda rahatlık değil stres vardı bence o yüzden sacmaladilar tabi birde markao ayısını kimse hesap etmemis

bu marcao denen azman fb maçında oynamışmıydı? nasıl oynamıştı?

Abduşun oynamaması lazım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yediğimiz ilk gol bildiğin sacmalik. Boyle bir riske hiç gerek yok

2. Gol daha saçma Abdul hiç hamle yapmasa adam sırtı dönük alacaktı topu..Ulan zaten maçta defalarca denedin alamadın topu en kritik yerde araya dalinir mi bu azmana fırlattı attı direk ..

pislik herifler utanmazlar gümrük fener macında markao yedekmiş güven denılen çöp oynamış markao 70te girmiş

işte böyle pis takımları düşürmeliyiz daha hırsız oynamalıyız

Geri
Üst Alt