Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
İÇİM İÇİME SIĞMIYORRRR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o nasıl bir rüya ya ankara havalimanında 7 gün mü kaldınRüyamda bu maça gitmek için uçak bileti aldım, yanlışlıkla Ankara'ya almışım. Dursunun bedava floryayi verdiğini ve Erden timurun Galatasarayi bıraktığını telden okurken bildirim geldi. 2-1 yenildik ve fenerde 1-0 aldı maçı. Hala beklerken fenerle olan maçta başlamış o maçı kaciricam bari telden açayım dedim internet çekmedi, çektiği bı an dk 18 Galatasaray 0 fener 2 bildirimi geldi. Aha dedim sictin ağzına takımın Dursun dedim, şampiyonluğu vermiştik. Erdoğan Bizim stadta fenere kupasını veriyordu
Rüyamda bu maça gitmek için uçak bileti aldım, yanlışlıkla Ankara'ya almışım. Dursunun bedava floryayi verdiğini ve Erden timurun Galatasarayi bıraktığını telden okurken bildirim geldi. 2-1 yenildik ve fenerde 1-0 aldı maçı. Hala beklerken fenerle olan maçta başlamış o maçı kaciricam bari telden açayım dedim internet çekmedi, çektiği bı an dk 18 Galatasaray 0 fener 2 bildirimi geldi. Aha dedim sictin ağzına takımın Dursun dedim, şampiyonluğu vermiştik. Erdoğan Bizim stadta fenere kupasını veriyordu
İnterstellar ile inception arası bir rüya idi. Skorlar ruyamdaki gibi olursa hesabı kapatıp Ankara havaalanına gidip 7 gün bekler orda izlerim maciHocam o nasıl bir rüya ya ankara havalimanında 7 gün mü kaldın![]()
Yalan haberLaaaannn!!!! Şampiyon olmamıza saatler kaldı...
Rüyamda bu maça gitmek için uçak bileti aldım, yanlışlıkla Ankara'ya almışım. Dursunun bedava floryayi verdiğini ve Erden timurun Galatasarayi bıraktığını telden okurken bildirim geldi. 2-1 yenildik ve fenerde 1-0 aldı maçı. Hala beklerken fenerle olan maçta başlamış o maçı kaciricam bari telden açayım dedim internet çekmedi, çektiği bı an dk 18 Galatasaray 0 fener 2 bildirimi geldi. Aha dedim sictin ağzına takımın Dursun dedim, şampiyonluğu vermiştik. Erdoğan Bizim stadta fenere kupasını veriyordu
Son videodan sonra net bir rotasyon bekliyorum özellikle ileri hatta.
Berkan - Ndombele
Tete - Kerem A - Zaha
Olacak gibi his geldi
14 30014 400 sn