⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
karagümrük - gs: gs galibiyet
fb - kayseri: fb galibiyet

gs: 99
fb: 93

fb'ye yenil, konya'dan 1 puan bile seni şampiyon yapıyor.

--------------------

karagümrük - gs: gs beraberlik

gs: 97

fb'ye yenil, konya'dan 3 puan seni yine şampiyon yapıyor.

--------------------

buradan 3 ya da 1 puan aldığımız an, fb konya'nın eline bakacak. ancak mağlubiyette, fb kalan 2 maçını da kazanınca şampiyon oluyor.

ben fb'ye asla kaybedeceğimizi düşünmüyorum fakat en kötü senaryoda, bu maçtan alınabilecek 1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.

Geçen maç 2 pozisyonda varın olduğu yerde penaltı ve golümüzü yediler. Bundan dolayıdır ki maçın son dakikalarına 1 farkla yada berabere girersek hakemler mutlaka k gümrüğe çalışacak şekilde davranacaklar. Elline fırsat geçersede penaltı veya kırmızı kartı yapıltıracaklar.

ya da başka bir senaryo;

gümrük-gs 1 puan
gs-fb 1 puan

gs son maça bakmaksızın şampiyon.

gümrük-gs 0 puan
gs-fb 1 puan

gs konya'da 1 puan alırsa şampiyon.

bu maçtan alınacak 1 puan bile çok çok önemli işte. fb'ye karşı yenilmediğimiz an, fb maçında suratlarına karşı şampiyonluk ilan ettiriyor o 1 puan.

karagümrük - gs: gs galibiyet

gs: 99

fb'ye yenil, konya'dan 1 puan bile seni şampiyon yapıyor.

--------------------

karagümrük - gs: gs beraberlik

gs: 97

fb'ye yenil, konya'dan 3 puan seni yine şampiyon yapıyor.

--------------------

buradan 3 ya da 1 puan aldığımız an, fb konya'nın eline bakacak. ancak mağlubiyette, fb kalan 2 maçını da kazanınca şampiyon oluyor.

ben fb'ye asla kaybedeceğimizi düşünmüyorum fakat en kötü senaryoda, bu maçtan alınabilecek 1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.
ya da başka bir senaryo;

gümrük-gs 1 puan
gs-fb 1 puan

gümrük-gs 0 puan
gs-fb 1 puan

bu maçtan alınacak 1 puan bile çok çok önemli işte. fb'ye karşı yenilmediğimiz an, fb maçında suratlarına karşı şampiyonluk ilan ettiriyor o 1 puan.

Nediyon Veli

abi şu tarz postlarınız vallahi saçma sapan yaw. evet çok komikmiş gerçekten müthiş mizah. haha'nı verdim.

ulan emek harcayıp math ihtimalleri yazıyoruz. yanlış mı var? mantıksızlık mı var? eee. bu ne şimdi?

abi şu tarz postlarınız vallahi saçma sapan yaw. evet çok komikmiş gerçekten müthiş mizah. haha'nı verdim.

ulan emek harcayıp math ihtimalleri yazıyoruz. yanlış mı var? mantıksızlık mı var? eee. bu ne şimdi?

hey hey sakin ol dostum , kazanip hesaplari kapatacagiz

ya da başka bir senaryo;

gümrük-gs 1 puan
gs-fb 1 puan

gümrük-gs 0 puan
gs-fb 1 puan

GNVLh8OWIAEVij5

Haftaya şöyle bi atmosfer olmalı

Geçen sene koreografi yapmamıştık

Ugursuz geliyor diye yapmiyoruz ama bu tarz fırsatları koreografi ile taçlandırırsak 15-20 sene sonra da o görseller kullanılır

Rütbeni bileceksin koreografisi mesela hala akillarda

Güzel 1 koreografiyle rencide etmeliyiz fb’yi

Ugursuz geliyor diye yapmiyoruz ama bu tarz fırsatları koreografi ile taçlandırırsak 15-20 sene sonra da o görseller kullanılır

Karagümrük maçını aldık da hemen gaza gelmişsin. Bir rahat dur iki dakika.

Uğraşmaya gerek yok şunu sarı lacivert yaptım mı tamamdır

D6112544-669D-421A-B0FC-D499894EDDC5.jpeg

Son derece ciddi oynamamız lazım.

7-8 oyuncumuz kart sınırında, rakibimiz malum camianın tasmalı köpeği bir rakip. Adamlar haftaiçi kupada bile bu maç için rotasyon yaptı.
Hakem denilen tetikçiye hiç güvenmiyorum.

Herkes bu iş bitti diyor ama daha biten bişey yok, allah korusun tarihimiz boyunca unutamayacağımız bir travma yaşamamak için aman dikkat diyorum. Ciddiyeti elden bırakmamalıyız.

Bizim şampiyonluğu bugün ilan etmemiz kadar Gümrüğün küme düşmeside çok önemli bundan dolayı bir şekilde kazanmak lazım.

Her sene Fener'e 6 puan hediye edip bize ise kan kusturuyorlar.

Rize, Hatay, Kasımpaşa, Karagümrük bu 4'lüden hangisi düşerse düşsün takip eden sezonda şampiyonluk şansımız çok daha yüksek olur.

Geri
Üst Alt