Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.330
- 35.342
- 3.758
30 35 bin taraftarın önünde takım hiç panik olmadan oynamali ,rakip zaten panik olacak fazlasiyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karagümrük - gs: gs galibiyet
fb - kayseri: fb galibiyet
gs: 99
fb: 93
fb'ye yenil, konya'dan 1 puan bile seni şampiyon yapıyor.
--------------------
karagümrük - gs: gs beraberlik
fb - kayseri: fb galibiyet
gs: 97
fb: 93
fb'ye yenil, konya'dan 3 puan seni yine şampiyon yapıyor.
--------------------
buradan 3 ya da 1 puan aldığımız an, fb konya'nın eline bakacak. ancak mağlubiyette, fb kalan 2 maçını da kazanınca şampiyon oluyor.
ben fb'ye asla kaybedeceğimizi düşünmüyorum fakat en kötü senaryoda, bu maçtan alınabilecek 1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.
ya da başka bir senaryo;
gümrük-gs 1 puan
gs-fb 1 puan
gs son maça bakmaksızın şampiyon.
gümrük-gs 0 puan
gs-fb 1 puan
gs konya'da 1 puan alırsa şampiyon.
bu maçtan alınacak 1 puan bile çok çok önemli işte. fb'ye karşı yenilmediğimiz an, fb maçında suratlarına karşı şampiyonluk ilan ettiriyor o 1 puan.
abi şu tarz postlarınız vallahi saçma sapan yaw. evet çok komikmiş gerçekten müthiş mizah. haha'nı verdim.Nediyon Veli
abi şu tarz postlarınız vallahi saçma sapan yaw. evet çok komikmiş gerçekten müthiş mizah. haha'nı verdim.
ulan emek harcayıp math ihtimalleri yazıyoruz. yanlış mı var? mantıksızlık mı var? eee. bu ne şimdi?
hey hey sakin ol dostum , kazanip hesaplari kapatacagiz
ya da başka bir senaryo;
gümrük-gs 1 puan
gs-fb 1 puan
gs son maça bakmaksızın şampiyon.
gümrük-gs 0 puan
gs-fb 1 puan
gs konya'da 1 puan alırsa şampiyon.
bu maçtan alınacak 1 puan bile çok çok önemli işte. fb'ye karşı yenilmediğimiz an, fb maçında suratlarına karşı şampiyonluk ilan ettiriyor o 1 puan.
Mağlubiyet sabahından herkese selamlar arkadaşlar
Haftaya şöyle bi atmosfer olmalı
Geçen sene koreografi yapmamıştık
Ugursuz geliyor diye yapmiyoruz ama bu tarz fırsatları koreografi ile taçlandırırsak 15-20 sene sonra da o görseller kullanılır
Rütbeni bileceksin koreografisi mesela hala akillarda
Güzel 1 koreografiyle rencide etmeliyiz fb’yi
Haftaya şöyle bi atmosfer olmalı
Geçen sene koreografi yapmamıştık
Ugursuz geliyor diye yapmiyoruz ama bu tarz fırsatları koreografi ile taçlandırırsak 15-20 sene sonra da o görseller kullanılır
Rütbeni bileceksin koreografisi mesela hala akillarda
Güzel 1 koreografiyle rencide etmeliyiz fb’yi