⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Uğraşmaya gerek yok şunu sarı lacivert yaptım mı tamamdır

Ekli dosyayı görüntüle 243397

Bayıldım bu görüntüye

0e72905418095b3ffa73d16c5329267a.gif

Karagümrük özellikle son maçlarda bize ters gelmiş bir takım bu maçta bir saniye bile maçtan kopmamalıyız, Bu sezon iç sahadaki lig maçı çok zor geçmişti hatta Serdar Dursun ofsaytı bozmasa puan kaybediyorduk keza kupa maçında da elenmiştik hatta geçen sene iç sahada 3-3'lük maçta var. Yani Karagümrük maçlarımız her zaman sıkıntılı geçti bunun bilincinde olmamız lazım elbette bu artık şampiyonluk dönemi ve takımın çok daha konsantre ve hırslı olacağını düşünüyorum ama rakibin de puana ihtiyacı var bu yüzden bu maçı hatasız oynamalıyız rakibe bir saniye bile fırsat vermemek lazım. Galatasaray bilindik oyun gücünü ve seviyesini yakalarsa zaten Karagümrüğü rahatça yenecek güce sahip bunun sahada çok iyi şekilde uygulanması gerekiyor takıma ve Okan hocaya çok güveniyorum bakalım. Bugün şampiyonluk ihtimali bile oluşabilir ama tek önemli olan şey bu maçı kazanmak gerisine duruma göre bakılır.

karagümrük - gs: gs galibiyet
fb - kayseri: fb galibiyet

gs: 99
fb: 93

fb'ye yenil, konya'dan 1 puan bile seni şampiyon yapıyor.

--------------------

karagümrük - gs: gs beraberlik
fb - kayseri: fb galibiyet

gs: 97
fb: 93

fb'ye yenil, konya'dan 3 puan seni yine şampiyon yapıyor.

--------------------

buradan 3 ya da 1 puan aldığımız an, fb konya'nın eline bakacak. ancak mağlubiyette, fb kalan 2 maçını da kazanınca şampiyon oluyor.

ben fb'ye asla kaybedeceğimizi düşünmüyorum fakat en kötü senaryoda, bu maçtan alınabilecek 1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.
Zaten bugun yenilirsek fbnin sivas ve konya maclarindaki puan kaybinin hicbir onemi olmuyor

Beraberlik cebimizde cikmamiz buyuk avantaj bu maca

Erteleyelim lütfen. Ben saatte tesadufen 19:07 gorunce canı sıkılan bir insanım, varsin gec ya da erken gidilsin

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzgünüm erteleyemem renktaş.aslında bir ihtimal maça gider miyim diye İstanbul'a gelmiştim

fb ancak şöyle puan kaybeder

Galatasaray berabere kalır, Fenerbahçe mağlup olursa Galatasaray şampiyon olacak.

Geri
Üst Alt