Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Şu Aurier’i 2-3 maç da olsa kullanabilseydik keşke sağ bek hiç yok gibi özellikle bu maçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene başından bu yana 35 maçın sadece 4’ünde puan kaybeden takımın kalan 3 maçta da puan kaybedebilmesini beklemek.
Ne özgüven ama.
Averajin bi önemi kalmadı kralÖbür tarafta averaj kasacak içine sıçtığımın Kayseri’si
aynen ben de kaan ayhana sovdum gol oncesi hatta daha topu kaptirmadan once dedim kaan ne isin var senin orada diyekerem abdulkerim ikilisi bizi bitirdi bugün
goldede kaan neredesin sen birader ortasahada ne işin var senin
Bu hafta iş bitmiyor ki senin mantıkla kalan iki maçı kaybedip yine şampiyonluk verilebilirSon maça işi bırakırsan beklerler. Neler olacağını kimse bilemez öyle bir senaryoda. Bu hafta işi bitirmek çok daha mantıklı.
Şu Aurier’i 2-3 maç da olsa kullanabilseydik keşke sağ bek hiç yok gibi özellikle bu maçta
Dayı iyi zatenMarcao ayısını dayı iki pozisyonda paspas attı. Bu da enteresan bir durum.
Nasil farki yok? 1 p aldin diyelim gittin febeye yenildin 1puana dustu fark, son macta gumruk durumunda olan konyayi yenme garantin varmi? Orda da berabere kaldinmi gitti sampiyonlukSakin oynamak lazım, bizim için 1 puan ile 3 puanın farkı yok, gerizekalı gibi 7-8 kişi prese gitmemek lazım
Bayagi var yav. Bu maci kazanirsak evt kalan maclarda 1 puan yetecek.Beraberlik ile galibiyet arasinda fark yok bu mac icin. Kalan iki mactan bir puan almamiz zaten sart sampiyonluk icin. Kazaniriz ama beraberlik riske edilmemeli.