⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
son dkkalarda bizim ceza sahasinin sag tarafinda kerem a. topuguyla vurarak kaptirdi, kac tane kufur saydim hatirlamiyorum

Çok yumuşak oynadık bu maçta bunun sebebi sarı kart sınırında olan oyunculardı herhalde bu nedenle kendilerini sakınmak isterken çok yumuşak oynamış oldular en azından nedenin bu olduğunu düşünüyorum. Şimdi çok önemli avantajı elimize aldık.

Kesinlikle bu etken. Olimpiyat deplasmanları hep böyle geçer bizim, o da etken. Karagümrük de özellikle bu sezon çok ters geliyor nedense, o da etken...

Kurtarıcı diye gelen adamları son dakikada vakit geçirmek için oyuna alıyoruz. Bir üçüncüsü de var, o da girdi oyuna.

6404ef54d08a657f7b3cf996ea1e7be3.jpg

Yemin billah Berkan oyuna girdiğinde içinden geçirdim acaba ilk lig golünü atar mı diye

Haftaya şikecileri yeneriz.

Üstüne Pendik kurtarsın kendini ag yenerek. İstanbul, Hatay, gümrük ve ag düşsün. Şikecilerin yalakaları.

Ne güzel hafta olur ama. 😁

Ulan yapmadığım totem kalmadı ters tepiyor diye sövmekten cehennemlik oldum bu akşam. Bir iki herifte tutmadı ama. Sol bekteki kavruk eleman kabile büyüsü yaptırmış olabilir.

Sampiyonluga kendini adamis takimin goludur son gol. Berkan'in normalde ayaklari titrer ama o inanmislik iste... Takimda X faktor oyuncu kayniyor, masallah tu tu tu tuuu

Geri
Üst Alt