⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca'nın belki de ilk kez devre arasında oyuncuları haşlamış olması lazım. Bunu devamlı yapan biri olsa işe yaramaz ama muhtemelen hiç öyle tavrı olmayan bir TD ilk kez böyle bir haşlama bağırma çağırma olayına girerse oyuncular işin ciddiyetini anlar...

(Ama sonra BAY'a ayrıca bireysel olarak konuşmalı; "senden memnunum az önce söylediklerimi dikkate alma, aşırı agresif girme ve özellikle eline koluna müdahalelerine çok dikkat et" demeli)

Dedik zorlanırız Kayseri de çok kansantre oynadılar diye.Yok biz Kayseri değiliz falan filan .Tehavet bitirmiş takımı

Abi takım inanılmaz kontrollü oynamaya çalışıyor, gel gelelim aşırı kontrollü bizimkiler istenilen yapılamıyor, boşa kaçılmıyor, kaçılana atilmiyor vs. böyle de iyi oyun çıkmıyor. Kendilerine gelirler inşallah.

Anlatamadım. Kerem iyi demedim ben. Kerem zaten her maç böyle diyorum. Adam her maç kritik 2 3 tıp kaybediyor. Orta sahada zaten sertlik koymuyor. Yani kendi standartlarında oynuyor. Ne bekliyordunuz onu anlatmaya çalışıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz zaten bisey beklemiyoruz usta. Okan hocaya sormak lazim bu soruyu.

İnna fetahne leke fethan mubina

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar da dahil berbat bir ilk yarıydı
10 kişi kalmalarına rağmen yememiş olmamız bizim için şans
İnşallah ikinci yarı tam tersi olacak, golleri atacağız yemeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt