⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medya pompalamasi, oyuncu bazında aşiri rehavet, dünkü macta taraftarın mhk itine odaklanması falan filan derken sayamayacagimiz bir çok nedenle maçta istediğimizi alamadık. Son maçımızda takım yenen tokadin farkına varıp gerekeni yapar umarım.

İcardi , ziyech, kerem demirbay ile biz 8 kişi oynadik ( yeni sezon planlamasinda bunlara alternatif iyi belirlemek lazım rekabet yada sat), mhy mal gibi madde atanlar yüzünden 30 dakika oynadık rakip 10 kişi olarak yorumladı bunlar sayesinde.
Zaha icardi yanına forvete göndermek, mertens cikartmamak gerekirdi.
Kaç yıldır en kötü yenilgi aldığımız maç, Okan , yönetim ,takım taraftar sınıfta kaldık. Şampiyon olsak bile sevinemez duruma geldim.

Hala aklım almıyor biz dün ne yaşadık normalde o dakikada 10 kişi kalan biz olsak bile en azından yenilmeyiz rahatım derdim basit Anadolu kulüplerini bile çakma penaltılar ile yenen takıma yenildik...

Dünki maglubiyet umarim bir miktar ayaklarimizi yere bastirir. Oyuncular ruh gibiydi. Laubaliydi. Bu guzel oldu. Hak etmedigimiz bir maci kazanmak da yersiz. Umarim biraz ders cikarirlar.

Ulan bu nasıl oldu ya

ed8f33f5ee63fac4d740cd8aa6682559.jpg

Harbi Zaha iyi oynadi 10 dk. Keske ikinci yarinin basinda girseydi kerata.

Neyse, bu mac bitti hayat devam ediyor artik. Konya macini alip sampiyon olalim, sonrasinda bakariz detaylara.

Ama topcular gercekten kendilerini sorgulamali, insan biraz hirs yapar arkadas, biraz kisisel hale getirir meseleyi. Bu kadar da bazi yerlerine takmamak olmaz olmamali. Futbol'a aykiri bir gece yasattik dun aksam, en cok ona uzuluyor insan.

Sakin kalalım. Dün takım istemedi yenmeyi aşırı rehavet ve gevşeklik ten ötürü.
Hata hocada, futbolcularda, o fb yi motive ve gaza getiren koreografiyi hazırlayan ve sahaya yabancı madde atan düşük iq lu taraftarlarda

Konyayı yenip şampiyon olalım isterlerse sabaha kadar eğlensinler Rams Parkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt